tablet-philips-amio-miri-do-evropy-a-potesi-svoji-cenou
Novinka Tablet Philips Amio míří do Evropy a potěší svojí cenou

Tablet Philips Amio míří do Evropy a potěší svojí cenou

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

16. 11. 2013 09:00 1

Jestli jste si mysleli, že se společnost Philips nebude podílet na současné tableto-mánii, musím vás vyvést z omylu.

Reklama

Philips totiž nyní, poměrně v tichosti, představil svůj 7 palcový tablet Amio. Server Tech2.hu uvádí, že tento tablet bude v Evropě k dispozici již tento měsíc a jeho cena bude velmi atraktivních 100 € (2 700 Kč). Pokud tedy přemýšlíte o koupi nového tabletu jako vánočního dárku a rozmýšlíte se mezi nejnovějšími tablety s dílny silných výrobců jako je Samsung, nebo uvažujete o levných tabletech jako je Prestigo či GoClever, ještě chvíli počkejte a dejte šanci novému levnému tabletu od Philips.

Tablet Philips Amio míří do Evropy a potěší svojí cenou
i Zdroj: PCTuning.cz

A na co se vlastně můžeme těšit? Amio tablet bude vybaven 7 palcovým displejem s rozlišením 1024 × 600 pixelů. Dále se dočkáme dual-core procesoru s frekvencí 1,5 GHz spolu s 1 GB RAM pamětí. Vnitřní paměť potom činí příjemných 8 GB a lze ji rozšířit pomocí microSD karty. Tablet bude založen na populárním operačním systému Android 4.1 Jelly Bsean. Co se konektivity týče, zde tablet taky nikterak nepřekvapí, protože zahrnuje microUSB port a microHDMI, společně s výstupem pro sluchátka. Zařízení bude mít navíc podporu Philips "FullSound", což je technologie, která zvyšuje kvalitu přehrávané hudby použitím digitálního zpracování MP3 souborů.

Výrobce bohužel na trh přichází jen se 7 palcovým tabletem nižší střední třídy, výkonnější a větší verze se pravděpodobně nedočkáme.

Zdroj: Softpedia

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama