aerocool-predstavil-pc-skrine-gt-a-gt-advance
Novinka Aerocool představil PC skříně GT a GT Advance

Aerocool představil PC skříně GT a GT Advance

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

13. 11. 2013 10:00

Aerocool přichází s dvojicí nových počítačových z řady midi-tower počítačových skříní GT. Tato řada byla rozšířena o modely GT a GT Advance. 

Reklama

Obě skříně jsou, stejně jako již vydané modely GT-S a GT-R, určeny zejména hráčům, především kvůli svému agresivnímu designu. Čelní panel obou modelů je výrazně členitý a jeho spodní část je tvořena perforovaným plechem, za který lze schovat 120 mm ventilátor. 

Aerocool představil PC skříně GT a GT Advance
i Zdroj: PCTuning.cz

Obě case budou k dispozici v černém a bílém provedení. Černé varianty budou doplněny červenými prvky a u bílé varianty budou doplňovat modré proužky na čelním panelu. Do bočního panelu obou skříní lze instalovat 120 nebo 140 mm ventilátory. O další chlazení se postará jeden zadní 120 mm ventilátor (36,4 CFM , 26,5 dBA), který je součástí balení obou modelů. K modelu Advance je navíc dodáván také předinstalovaný čelní nasvícený ventilátor o průměru 120 mm (700 RPM, 23,20 CFM, 25,5 dBA). Skříně jsou také opatřeny odnímatelným a omyvatelným prachovým filtrem, umístěným na dno obou modelů. 

Aerocool představil PC skříně GT a GT Advance
i Zdroj: PCTuning.cz

Uvnitř midi-tower skříní je dostatek prostoru pro high-end komponenty a základní desky formátu ATX či Micro-ATX. Co se týče prostoru pro disky, mechaniky a regulátory otáček ventilátorů, nabídne skříň dvě 5,25" pozice a tři 3,5" pozice, z nichž jedna může být použita k instalaci 2,5" pevného či SSD disku. Mechaniky lze do bedny instalovat bez použití nářadí. Instalované grafické karty mohou mít maximální délku 29,3 cm a CPU chladiče maximální výšku 15,8 cm. Chladič CPU lze kdykoliv oddělat, bez nutnosti odinstalování základní desky, pomocí otvoru do držáku desky. Pro připojení vodního chlazení poslouží předvrtané otvory pro vedení trubic. 

Aerocool představil PC skříně GT a GT Advance
i Zdroj: PCTuning.cz

Nechybí ani I/O panel na čelní straně skříně, který je u modelu GT vybaven dvěma USB 2.0 porty a u varianty Advance jedním USB 2.0 a jedním USB 3.0 portem. 

Oba modely se řadí do třídy levných PC skříní a jejich doporučené ceny bez daně v jednotlivých variantách jsou následující:

  • Aerocool GT White Edition : 25,00 Euro (675 Kč)
  • Aerocool GT Black Edition : 24,30 Euro (656 Kč)
  • Aerocool GT Advance White Edition : 29,00 Euro (785 Kč)
  • Aerocool GT Black Edition Advance : 25,00 Euro (675 Kč)

Zdroj: TechPowerUp

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama