internet-explorer-11-je-nyni-k-dispozici-pro-windows-7
Novinka Internet Explorer 11 je nyní k dispozici pro Windows 7

Internet Explorer 11 je nyní k dispozici pro Windows 7

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

11. 11. 2013 12:00 3

Pokud používáte Windows 7 a jste fanoušky prohlížeče Internet Explorer, bude pro vás určitě potěšující, že IE11 bude nyní k dispozici i pro zmíněné "sedmičky".

Reklama

Donedávna byl totiž IE11 k dispozici pouze pro "dlaždicový" Windows 8. Prohlížeč je k dispozici v 95 světových jazycích a Microsoft začne distribuovat aktualizace pro Windows 7 s novou verzí IE již v příštích týdnech. Pokud již nyní používáte vývojovou verzi (betu) IE11 na W7, aktualizace pro vás by pro vás měla být k dispozici již nyní.   

Internet Explorer 11 je nyní k dispozici pro Windows 7
i Zdroj: PCTuning.cz

Podle výrobce je údajně nová verze Internet Explorer nejrychlejším prohlížečem na trhu a měl by nabídnout až o 30% rychlejší prohlížení "reálných webových stránek" něž konkurence. IE11 je dodáván společně s operačním systémem Windows 8.1, který byl vydán již před několika týdny. Některé jeho funkce ale samozřejmě nebudou k dispozici v prostředí Windows 7. 

Podle výrobce by měla nová verze mimo jiné také přimět uživatele, kteří používají starší operační systémy, jako je Vista či XP, k přejití na novější varianty v podobě Windows 7 a 8. 

 Zdroj: HardwareHeaven

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama