humble-bundle-az-6-her-za-vasi-cenu-a-dobry-skutek-k-tomu
Novinka Humble Bundle: Až 6 her za vaši cenu a dobrý skutek k tomu

Humble Bundle: Až 6 her za vaši cenu a dobrý skutek k tomu

Ondřej Košťál

Ondřej Košťál

6. 11. 2013 11:00 13

Batman, F.E.A.R. nebo Pán Prstenů. To jsou značky her, které si nyní můžete koupit skrze Humble Bundle. Cena? To je na vás.

Reklama

Někteří již možná viděli, pro ostatní jeden odstavec na úvod. Společnost Humble Bundle spojuje počítačové a charitu. A podle výsledků se zdá, že toto spojení funguje velice dobře. Princip je jednoduchý. Zaplatíte, kolik chcete a tuto částku libovolně rozdělíte mezi herní vývojáře, poskytovatele Humble Bundle a charitu.

Humble Bundle: Až 6 her za vaši cenu a dobrý skutek k tomu
i Zdroj: PCTuning.cz

Tentokrát jsou zde hry od Warner Brothers Games, konkrétně Batman: Arkham Asylum, F.E.A.R. 2: Project Origin, F.E.A.R. 3, Lord of the Rings: War in the North. Pokud zaplatíte víc, než je průměrná částká (která je nyní 4,62 dolaru), dostanete ještě hry Batman: Arkham City a Scribblenauts Unlimited. Vše formou aktivačního klíče přes digitální distribuci Steam pro Windows (pouze Batman: Arkham City je i pro Mac).

Výtěžek, který již nyní má hodnotu přes 1,5 milionu amerických dolarů, půjde na konto charity We Can Be Heroes, která je zastřešena komiksovou společností DC Entertainment, a jež bojuje proti hladovění v Africe, konkrétně se zaměřují na oblast pojmenovanou Africký roh.

Tato akce probíhá celkem 14 dní. Spolu s ní jsou víkendové slevy a po ní pravděpodobně přijde další balík od jiného herního studia.

Zdroj: Humble Bundle

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama