in-win-vydava-skrin-s-oznacenim-tou
Novinka In Win vydává skříň s označením Tou

In Win vydává skříň s označením Tou

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

5. 11. 2013 11:00 4

Společnost In Win, která se zabývá netradičními projekty počítačových skříní, vydává nevšední celoprosklenou skříň Tou Design Tower. 

Reklama

Výraz Tou vychází z mandarínštiny a znamená průhledný či průsvitný, což je hlavní specifikum skříně. Skříň je totiž vyrobena ze skla, které se zatmaví a funguje jako zrcadlo v případě, že je skříň vypnuta. Naopak, když je počítač zapnut, je krásně vidět na komponenty uvnitř PC. Přední, boční a zadní panely skříně sestaveny z celkem šestnácti kvalitních tvrzených skel o tloušťce 3 mm. Pouze vrchní panel není vyveden ze skla a je vybaven perforací pro lepší přísun vzduchu. Držák základní desky je potom vyroben ze 4 mm silného leštěného hliníku. To však ještě není vše, čelní strana nabídne dotykový ovládací panel, kterým lze regulovat ventilátory či zapínat a regulovat modré podsvícení. 

In Win vydává skříň s označením Tou
i Zdroj: PCTuning.cz

Teď něco k technickým specifikacím skříně. In Win Tou má rozměry 258 × 585 × 645 mm je kompatibilní s ATX a microATX základními deskami. Do skříně lze instalovat jednu 5,25'' mechaniku nebo čtečku paměťových karet a celkem až pět disků (3 × 3,5'' a 2 × 2,5''). Za mechaniku lze instalovat napájecí zdroj o maximální délce 220 mm. Co se týče chlazení, do skříně lze instalovat dokonce 360 mm radiátor vodního chlazení. Dále jsou v Tou předinstlovány čtyři ventilátory. Jeden 120 mm fan najdeme vpředu a tři 120 mm ventilátory na horním panelu. Case dále poskytuje dostatek prostoru pro instalaci 380 mm dlouhých grafických karet a 220 mm vysokého chladiče CPU. 

In Win vydává skříň s označením Tou
i Zdroj: PCTuning.cz

Skříň je rozhodně zajímavá a leckoho určitě nadchne a zaujme, co ale nepotěší je cena, která byla stanovena na 799,90 euro (vč. DPH), tedy neuvěřitelných 20 600 Kč, což je za počítačovou skříň poměrně dost. 

Zdroj: TechPowerUp

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama