powercolor-vydava-grafickou-kartu-devil-r9-270x
Novinka PowerColor vydává grafickou kartu Devil R9 270X

PowerColor vydává grafickou kartu Devil R9 270X

Aleš Kaňák

Aleš Kaňák

31. 10. 2013 09:30

TUL Corporations, přední výrobce grafických karet AMD, dnes oznámila vydání nové grafické karty do rodiny Devil pod značkou PowerColor.

Reklama

PowerColor rozšiřuje tuto sérií dalším zajímavým přírůstkem, který má již z výroby přetaktováno grafické jádro na 1150 MHz, respektive 1180 s funkcí Boost. 2 GB GDDR5 pamětí kmitají na taktu 5,6 GHz a komunikují se svým okolím po 256bitové sběrnici. Karta PowerColor Devil R9 270X disponuje exkluzivním Platinum Power Kitem, který obsahuje 7+1+1 fázové digitální napájení a kvalitní DirectFET MOSFETy. Všechny tyto prvky zvyšují celkovou stabilitu a spolehlivost provozu nejenom při přetaktování.

PowerColor vydává grafickou kartu Devil R9 270X
i Zdroj: PCTuning.cz

Chladič se skládá ze tří ventilátorů, které ofukují hliníkové žebra protkané čtveřicí heatpipe trubic. Dle výrobce toto řešení dosahuje až o 25% lepší chladícího výkonu a 18% tiššího chodu, než tomu je u referenčního modelu. Tato nevšední verze si zaslouží také nevtradičním balení, které zahrnuje taktovací software Powerup Tuner, pro změnu frekvence a napětí, a také Devil Gaming Pad. Z obrazových výstupů jsou k dispozici dva DVI, HDMI a dvojice MiniDisplayPortů. Cenu karty prozatím výrobce nezmínil.

PowerColor vydává grafickou kartu Devil R9 270X
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: TechPowerUp!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama