novy-ereader-nook-glowlight-s-vetsim-ulozistem-za-86-eur
Novinka Nový eReader Nook GlowLight s větším úložištěm za 86 €

Nový eReader Nook GlowLight s větším úložištěm za 86 €

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

30. 10. 2013 14:00 2

Barnes & Noble již poměrně dlouho nevydal novou čtečku elektronických knih, je tedy příhodné, že nyní přichází s novou nasvícenou verzí čtečky Nook.

Reklama

Možná jako odpověď na nově vydaný Kindle Paperwhite z dílny Amazon, vydává téměř po roce Barnes & Noble vylepšený model své čtečky Nook GlowLight, pojďme se tedy podívat, co nabízí nového. Prvním a hlavním vylepšením je zvětšení úložné kapacity, která byla zdvojnásobena, místo 2 GB tudíž nyní můžeme využít celé 4 GB prostoru. To je dostatek prostoru k uložení přibližně 2 000 knih. 

Dočkat bychom se měly také elegantního bílého rámečku v kombinaci s šedivým silikonovým lemem čelní strany. Dále by měl mít nový Nook vylepšené osvětlení displeje a těšit se můžeme také na hladší otáčení stránek a nové fonty. Životnost a výdrž baterie by měla být také mnohem vyšší než u předchozího modelu. Čtečka je samozřejmě vybavena dotykovým eInk displejem. Vylepšení by se měla dočkat také softwarová stránka zařízení. 

Nový eReader Nook GlowLight s větším úložištěm za 86 €
i Zdroj: PCTuning.cz

Nový Nook GlowLight váží solidních 175 g, což je o 15% menší hmotnost než u nového Kindle Paperwhite. Navíc by nový GlowLight neměl být nabit reklamou, jako tomu je u většiny verzí Kindle zařízení. 

Nook GlowLight od B & N bude k dispozici za příjemnou cenu 86 euro, tedy asi 2 200 Kč. Tato cena může do jisté míry nové verzi Kindle Paperwhite, který je u nás k dostání za necelé 4 tisíce, poměrně zavařit.  

Zdroj: Softpedia

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama