xigmatek-nebula-kvadr-pro-mini-itx-desky
Novinka Xigmatek Nebula: Kvádr pro mini-ITX desky

Xigmatek Nebula: Kvádr pro mini-ITX desky

Ondřej Košťál

Ondřej Košťál

26. 10. 2013 14:00

Pěkná, moderní, ale málo prostorná skříň Nebula, se bude hodit pro běžné počítače, u kterých se uživatelé nehoní za každým snímkem za sekundu.

Reklama

Xigmatek uvedl novou počítačovou skříň pro vyznavače moderního a netradičního designu. Tím modelem je Nebula. Počítačová skříň ve tvaru kvádru, ale jen pro základní desky velikosti mini-ITX. Její rozměry jsou 206 × 330 × 206 mm a vyrobena je ocelového plechu, vrchní díl je pak z lesklého plastu, což je škoda, protože zde bude dokonale vidět prach i otisky prstů od kolemjdoucích.

Xigmatek Nebula: Kvádr pro mini-ITX desky
i Zdroj: PCTuning.cz

Zapínací tlačítko je zapuštěno do horní strany. Diody indikující činnost disku a spuštění počítače jsou zakomponovaný do zkoseného oranžového rohu. Směrem pod zapínacím tlačítkem se nachází dva konektory USB 3.0, vstup na sluchátka a výstup na mikrofon.

Xigmatek Nebula: Kvádr pro mini-ITX desky
i Zdroj: PCTuning.cz

Vedle mini-ITX desky se dovnitř vejde i grafická karta s délkou až 20 cm a dvouslotovým chladičem. Chladič procesoru může mít maximální výšku 80 mm. Nachází se zde také 2 pozice pro 3,5palcové disky a jeden 120mm ventilátor. Vejde se sem zdroj běžné velikosti ATX.

Více fotografií na webu výrobce. Cena ani datum uvedení oznámena nebyla.

Zdroj: TechPowerUp

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama