scorpion-deluxe-pcie-ssd-od-mushkin-vyprodany-jiz-druhy-mesic-po-sobe
Novinka Scorpion Deluxe PCie SSD od Mushkin vyprodány již druhý měsíc po sobě

Scorpion Deluxe PCie SSD od Mushkin vyprodány již druhý měsíc po sobě

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

24. 10. 2013 11:00 2

Scorpion Deluxe, SSD disky určené do PCI Express slotu, od Mushkin trhají rekordy! Již druhý měsíc v řadě jsou naprosto vyprodány. 

Reklama

Produkt byl vydán již v září a hned první měsíc byl kompletně vyprodán. Společnost Mushkin doplnila zásobu zboží pro říjen, nyní však informuje, že i tyto zásoby jsou naprosto vyprodány a to i přes jeho vysokou cenu. Cena 1920 GB varianty pro evropský trh je totiž 1 999,99 euro, což je necelých 52 000 Kč. K dispozici jsou samozřejmě i menší verze. Kapacita nejnižší verze série je 240 GB.

Scorpion Deluxe PCie SSD od Mushkin vyprodány již druhý měsíc po sobě
i Zdroj: PCTuning.cz

Zrekapitulujme si, co řada PCIe SSD disků nabídne. Disky využívají čtveřici SandForce SF-2281 řadičů, které zajišťují rychlost čtení až 2 150 MB/s a rychlost zápisu 1 900 MB/s. Rychlost 4K čtení dosahuje hodnoty až 100 000 IOPS (vstupní a výstupní operace za sekundu). Výhodou je také vysoká střední doba mezi poruchami, která by měla činit až 1 milion hodin. Celá řada těchto SSD disků do PCI Express slotu zahrnuje kapacitní varianty 240 GB, 480 GB, 960 GB a 1920 GB.

Diskům nelze upřít, že jsou rychlostními špičkami na trhu a zdá se, že jsou přes svoji cenu velmi populární. A co vy? Koupili by jste si 2 TB disk za 50 tisíc korun?

Zdroj: Softpedia

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama