i-o-data-predstavilo-take-novy-27-monitor-mf275xpbr
Novinka I-O Data představilo také nový 27" monitor MF275XPBR

I-O Data představilo také nový 27" monitor MF275XPBR

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

23. 10. 2013 13:00 1

Kromě řady přenosných pevných disků HDPF-UT, představilo I-O Data také 27 palcový monitor MF275XPBR. 

Reklama

Monitor je poměrně raritou, protože využívá Super PLS (plane-to-line switching) LCD panel, který je vyráběn společností Samsung. Displej je nasvícen pomocí LED podsvícení. PLS typ panelu nabídne totožné pozorovací úhly jako konvenční IPS panely, ale disponuje vyšší maximální hladinou jasu a také lepší kvalitou obrazu. Konkrétně nabídne pozorovací úhly 178 stupňů v obou směrech a jas 300 cd/m²-

I přes tyto specifikace je monitor určen spíše pro práci než na hraní her a to především díky slabší době odezvy, která činí brutálních 15 ms, výrobce však slibuje, že doba odezvy může být údajně snížena na "pouhých" 8,3 ms při použití overdrive technologie. Monitor dále nabídne dynamický mega kontrastní poměr a rozlišení Full HD, tedy 1920 × 1080 pixelů. 

I-O Data představilo také nový 27" monitor MF275XPBR
i Zdroj: PCTuning.cz

Video vstupy zahrnují DVI, D-Sub a HDMI porty. Mezi další funkce patří například možnost nastavení ECO režimů, které snižují spotřebu elektrické energie až o 30%. V monitoru jsou také instalovány dva stereo reproduktory. 

Vydání je naplánováno, stejně jako u zmiňovaných disků, na polovinu listopadu a to nejprve pro japonský trh a posléze i pro zbytek světa. Výrobce bohužel zatím nezveřejnil cenu připravovaného produktu. 

Zdroj: TechPowerUp

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama