clacer-240l-novy-aio-vodni-chladic-cpu-od-cooler-master
Novinka Clacer 240L – nový AiO vodní chladič CPU od Cooler Master

Clacer 240L – nový AiO vodní chladič CPU od Cooler Master

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

23. 10. 2013 09:00

Stejně jako společnost Enermax přichází i Cooler Master s uzavřeným all-in-one kapalinovým chladičem procesoru o délce 240 mm.

Reklama

Chladič je určen pro uživatele, kteří chtějí chladit CPU pomocí vody a současně nechtějí investovat do kompletního systému vodního chlazení. Clacer 240L, jak byl chladič nazván, se pochlubí především jednoduchou montáží, je tedy určen i pro méně zručné uživatele. 

Teď něco k samotnému chladiči, ten má standardní větší formát radiátoru, jinými slovy má radiátor o délce 240 mm. Čerpadlo použité u chladiče bylo vyvinuto ve spolupráci se společností Swiftech a může se pochlubit solidním průtokem 165l/h při tlaku 2650 mm H2O a to především díky jeho vysokému výkonu, které pracuje rychlostí až 3 500 otáček za minutu. Základna chladiče je kompletně měděná. 

Clacer 240L – nový AiO vodní chladič CPU od Cooler Master
i Zdroj: PCTuning.cz

 

Chladič resp. dva fany Blademaster, které radiátor ochlazují, jsou napájeny společně s vodní pumpou (čerpadlem) pomocí SATA konektoru a mají průměr 120 mm. Rychlost otáčení ventilátorů je 2400 RPM. Hadice vodící kapalinu jsou černé barvy a vyvedeny z PVC. 

Výrobce bohužel zatím neuvedl žádné informace o cenách AiO kapalinového chladiče. Clacer 240L by měl být k dispozici již tento měsíc. 

Zdroj: Softpedia

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama