dva-nove-vodni-chladice-cpu-od-enermax
Novinka Dva nové vodní chladiče CPU od Enermax

Dva nové vodní chladiče CPU od Enermax

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

18. 10. 2013 08:00

Enermax přináší dva nové uzavřené kapalinové chladiče CPU, které jsou jednoduchým řešením pro náročné uživatele, kteří si sami nechtějí, nebo nesvedou sestavit systém vodního chlazení a přesto mají vysoké nároky na chlazení. 

Reklama

Nové dva modely chladičů procesoru nesou označení LIQTECH 120X a LIQTECH 240. Z názvu je jasné, že první zmiňovaný chladič je vybaven 120 mm čtvercovým radiátorem s jedním 120 mm ventilátorem. Druhý chladič je potom založen na 240 mm radiátoru, který je osazen dvěma Enermax Twister Pressure PWM ventilátory o průměru 120 mm. 

Dva nové vodní chladiče CPU od Enermax
i Zdroj: PCTuning.cz

Oba chladiče využívají technologii Shunt-Channel-Technology (SCT), což je technologie, která je založena na použití kanálků na chladící ploše základny bloku. Radiátor chladiče využívá SEAMLESS strukturu, která zajišťuje, že kontaktní plocha radiátoru je o 120% větší než u konvenčních chladičů. Tato struktura s větší kontaktní plochou je použita zejména kvůli tomu, že radiátory mají tloušťku pouhých 43 mm.    

Dva nové vodní chladiče CPU od Enermax
i Zdroj: PCTuning.cz

Menší model LIQTECH 120X X (ELC-LT120X-HP) by měl být k dostání ještě tento měsíc, zatímco LIQTECH 240 (ELC-LT240-HP) by se měl na pultech obchodů objevit až v listopadu. Výrobce zatím nezveřejnil ceny jednotlivých vairant.  

Zdroj: Softpedia

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama