nova-verze-klavesnice-trigger-od-cooler-master
Novinka Nová verze klávesnice Trigger od Cooler Master

Nová verze klávesnice Trigger od Cooler Master

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

16. 10. 2013 10:00

CM Storm přichází s novou verzí mechanické herní klávesnice Trigger, která byla označena jako Trigger-Z. 

Reklama

Jedná se o high-end herní klávesnici, přesto však disponuje pouze pěti makro klávesami. Makro klávesy jsou umístěny na levou stranu klávesnice, hned vedle Caps Lock a levého Shiftu. Počet makro kláves však nijak neomezuje, protože je možné nastavit celkem až 75 maker. Přepínat lze mezi pěti různými profily. K jednotlivým profilům lze přistupovat on-the-fly, tedy přímo při hraní. Klávesnice je vybavena 64 kB vnitřní pamětí, do které lze ukládat zmíněná makra a profily. 

Nová verze klávesnice Trigger od Cooler Master
i Zdroj: PCTuning.cz

Trigger-Z má, stejně jako jeho předchůdce, integrovány multimediální klávesy, které lze vyvolat funkční klávesou v kombinaci se stiskem F1-F12. Jak je dnes u herních klávesnic zvykem, je možné zapnout herní režim, čímž se deaktivuje klávesa návratu do Windows. Co se týče konstrukční stránky nové klávesnice, ta je vybavena širokou odnímanou podložkou pod zápěstí, pozlacenými 14K USB konektory a opleteným kabelem. 

Nová verze klávesnice Trigger od Cooler Master
i Zdroj: PCTuning.cz

Trigger-Z si bude možné zakoupit ve třech variantách mechanických spínačů. K dostání budou verze tuhosti Cherry MX Brown, Red a Blue. Cenu zatím výrobce nezveřejnil. 

Zdroj: Softpedia

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama