ecs-predstavuje-herni-desku-l337-gank-drone
Novinka ECS představuje herní desku L337 GANK Drone

ECS představuje herní desku L337 GANK Drone

Aleš Kaňák

Aleš Kaňák

14. 10. 2013 12:30

Společnost ECS uvádí na trh základní desku s poměrně dlouhým názvem. Nový přírustek má označení L337 (Leet) Z87H-A3X GANK Drone, a jak již název napovídá, je založen na čipové sadě Intel Z87 Express a určen pro nové procesory Haswell.

Reklama

Herní deska Z87H-A3X je osazena chlazením, které by kromě dobrých teplot, mělo také zároveň zamezit většímu ukládání prachu v prostoru DIMM a PCI-E slotů. K těmto účelům výrobce v těchto oblastech umístil hliníkové zábrany. Z dalších vlastností, které jsou společné pro desky z řady GANK Drone ECS vyzdvihuje například taktovací utilitu M.I.B X, osmikanálový audio kodek se softwarovou nástavbou Sound Blaster Cinema nebo gigabitovou síťovou kartu Intel I217-V optimalizovanou na hraní.

ECS představuje herní desku L337 GANK Drone
i Zdroj: PCTuning.cz

Pokud jde o technické specifikace, tak motherboard nabízí čtveřici DIMM slotů pro operační paměti s rychlostmi až do 3 GHz, dvojici PCI-E 3.0 x16 slotů (x8/x8) a čtyři krátké PCI-E x1. Disky je možné připojit do šesti SATA 6 Gb/s konektorů. Z obrazových výstupů je k dispozici DVI, VGA (D-Sub) a HDMI. Na zadním panelu se dále nachází čtveřice rychlých USB 3.0, čtyři pomalejší USB ve standardu 2.0, eSATA, port RJ45 pro ethernet a audio jacky včetně S/PDIF. Deska se na náš trh nedostane, a tak vás nemusí trápit prozatím neznámá cena.

Zdroj: TechPowerUp!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama