innolux-pracuje-na-39-5-palcove-tv
Novinka Innolux pracuje na 39,5 palcové TV

Innolux pracuje na 39,5 palcové TV

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

11. 10. 2013 09:00 3

Všichni výrobci televizorů se v současnosti zaměřili na tvorbu čím dál větších a tudíž i dražších televizorů, společnost Innolux na to jde jinak.

Reklama

Společnost Innolux, která je u nás známá spíše jako výrobce displejů pro notebooky, zahájila práce na televizoru střední třídy, který nabídne netradiční 39,5 palcovou úhlopříčku. Výroba by měla začít asi v polovině října. V říjnu by mělo být vyrobena pouze 30 000 televizorů, přičemž dalšího půl milionu televizorů by mělo být vyprodukováno v prosinci. Innolux zřejmě očekává velkou poptávku.  

Innolux pracuje na 39,5 palcové TV
i Zdroj: PCTuning.cz

Hlavním důvodem, proč se výrobce rozhodl pro produkci televizoru podobného ražení je pravděpodobně reakce na přehlcený trh high-endovými televizory s úhlopříčkami většími než 50 palců, které často nabízejí UHD rozlišení a které si zkrátka nemůže dovolit každý. Z toto plyne, že televizor by měl být, oproti konkurenci, poměrně levný. 

Televizor by měl disponovat buď Full HD nebo Ultra HD rozlišením a pod svá křídla by si ho měla vzít japonská distribuční společnost Funai. Na cenu produktu, přesné specifikace a na oznámení dostupnosti pro evropský trh si budeme muset ještě počkat. 

Zdroj: DigiTimes

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama