aerocool-predstavil-novou-serii-skrini-dead-silent-cube
Novinka Aerocool představil novou sérii skříní Dead Silent Cube

Aerocool představil novou sérii skříní Dead Silent Cube

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

3. 10. 2013 11:00 1

Jistě jste si všimli současného trendu vydávání malých kubických skříní od různých výrobců, nyní svojí troškou do mlýna přispívá také společnost Aerocool.

Reklama

Nová produktová řada herních skříní nese příhodné označení jako Dead Silent Cube. Jedná se o HTPC a herní skříně typu kostka. Skříň má elegantní design a bude k dostání v několika barvách. Na výběr je konkrétně šest barevných variant, zahrnujících modely s černým lemem bočnice a zlatou, oranžovou, červenou, černou a bílou barvou. K dispozici budou také celé bílé a černé case.

Skříně jsou vybaveny I/O panelem, zahrnujícím dva USB 2.0 a dva USB 3.0 porty. Tento panel je umístěn na pravou stranu. Do skříně je možné nainstalovat dva 3,5 palcové pevné disky nebo dvě 2,5 palcová SSD. Všechny disky je možné namontovat bez použití nářadí. Do odnímatelné klece lze umístit také 5,25 palcovou mechaniku a další 3,5 palcový disk. Ve skříni nalezneme také předinstalovanou dvojici ventilátorů. Oba fany mají velikost 120 mm a točí se rychlostí 800 otáček za minutu, aby bylo zabráněno zbytečnému hluku, který rychlejší ventilátory produkují. Na horní panel lze případně instalovat další dva 120 nebo 140 mm ventilátory. 

Aerocool představil novou sérii skříní Dead Silent Cube
i Zdroj: PCTuning.cz

Všechny DS-Cube modely mohou být také vybaveny oknem do bočnice. Skříně disponují také odnímatelným a vyměnitelným horním panelem. Vrchní plný barevný kryt lze nahradit také perforovanou variantou, která zajistí lepší průtok vzduchu. Většina povrchu skříně je tvořena SGCC ocelí o tloušťce 0,8 mm, která zaručuje potřebnou pevnost a výrazně snižuje hluk, který produkují komponenty. Skříň má kompaktní rozměry a proto jí lze snadno přepravovat například na LAN party. 

Zdroj: 1, 2

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama