silicon-power-predstavil-usb-flash-disky-touch-t03
Novinka Silicon Power představil USB flash disky Touch T03

Silicon Power představil USB flash disky Touch T03

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

29. 9. 2013 12:00 1

Silicon Power, výrobce úložných zařízení, vydává nový USB flash disk s označením T03 ze série Touch.

Reklama

Flash disk má netradiční vzhled, díky nerezovému, stříbrnému povrchu. Díky tomu působí Touch T03 velice elegantně a luxusně. Touch T03 může tedy posloužit nejen jako paměťové zařízení, ale i jako atraktivní doplněk. T03 má velmi nízkou hmotnost, a to asi 3,3 g a jeho rozměry jsou 31.5 mm × 12.2 mm × 4.6 mm.

Silicon Power představil USB flash disky Touch T03
i Zdroj: PCTuning.cz

V zařízení je použita CoB neboli "Chip on Board" technologie, která zajišťuje malé rozměry zařízení. Zaručena je také velká odolnost flash disku. Disk by měl být plně odolný proti vodě, prachu a vibracím. Na vrchu nerezového těla Touch T03 je umístěn háček, určený pro zavěšení na klíče či přidělání k peněžence. 

Silicon Power představil USB flash disky Touch T03
i Zdroj: PCTuning.cz

Disk bude k dostání v kapacitách 4, 8, 16, 32 a 64 GB. Připojit jej lze pomocí USB 2.0 rozhraní. Podporované operační systémy jsou Windows XP/Vista/7/8, Mac OS 10.3.x a Linux ve verzi 2.6 a vyšší. Výrobce avizuje, že flash disk má provozní teplotu od 0 do 70° C. K produktu je dále dodáván SP Widget software, který poskytuje sedm zálohovacích a bezpečnostních nástrojů. 

Výrobce zatím neuvedl ceny jednotlivých kapacitních variant zařízení. Na nové Touch flash disky je poskytována doživotní záruka od výrobce.

Zdroj: TechPowerUp

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama