bitfenix-predstavil-pc-skrin-phenom
Novinka BitFenix představil PC skříň Phenom

BitFenix představil PC skříň Phenom

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

27. 9. 2013 08:00 6

Již včera představila společnost BitFenix SFF skříně, určené pro instalaci základních desek mini-ITX a micro-ATX, s označením Phenom.

Reklama

Obě skříně jsou založené na jednoduchém designu a hladkých panelech. Phenom nabídne na čelním a vrchním panelu "Touchsoft" povrchovou úpravu. Hladkou linii čelního panelu narušuje pouze lesklé logo společnosti, umístěné do středu tohoto panelu. Logo příjemně kontrastuje s celkovým hladkým vzezřením.  

BitFenix představil PC skříň Phenom
i Zdroj: PCTuning.cz

 

Do Mini-ITX varianty lze samozřejmě instalovat mini-ITX základní desky.  Na horní panel lze přichytit dokonce radiátor vodního chlazení až o délce 240 mm. Disky lze připevnit pomocí FlexCage systému oddělitelných klecí pro disky. Do těchto pozic lze uložit až pět 3,5" pevných nebo SSD disků. Klece mohou být také zcela odstraněny. Ke skříni je dodáván také 5,25" adaptér, pro instalaci ODD. K dispozici jsou také další úchyty pro instalaci dalších disků na boční panel, společně s klecí pro uchycení PSU. Celkem lze do skříně instalovat až 6 3,5" pevných disků nebo dokonce až 11 2,5" SSD disků. Co se chlazení týče, kromě zmíněného radiátoru, lze do skříně umístit až pět ventilátorů a chladič procesoru o výšce až 175 mm. 

BitFenix představil PC skříň Phenom
i Zdroj: PCTuning.cz

Druhá varianta má podporu micro-ATX základních desek. Do Micro-ATX Phenom, stejně jako u druhé verze, lze instalovat duální grafické karty, zapojené do SLI či CrossFire konfigurace. Pevný stojan na disky pojme až dva 3,5" pevné disky nebo tři stejně velké SSD disky. Na dno skříně lze popřípadě nainstalovat další dva 3,5" nebo 2,5" disky. Do skříně je možné namontovat také all-in-one systém vodního chlazení až o délce 240 mm. Prostor pro chladič CPU je u této varianty o něco menší a činí 160 mm na výšku.

BitFenix představil PC skříň Phenom
i Zdroj: PCTuning.cz

U obou variant je na pravý boční panel umístěn I/O panel, na kterém nalezneme dva USB 3.0 porty a klasické audio konektory, společně s tlačítky zapínaní a restartu PC. 

BitFenix představil PC skříň Phenom
i Zdroj: PCTuning.cz

Obě varianty skříně BitFenix Phenom budou k dispozici již v říjnu, přičemž zatím není známo za kolik. Co se týče barevného provedení, k dispozici bude černá a bílá verze.

Zdroj: TechPowerUp

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama