spire-oznamil-vydani-chladice-cpu-x2-eclipse-iv
Novinka Spire oznámil vydání chladiče CPU X2 ECLIPSE IV

Spire oznámil vydání chladiče CPU X2 ECLIPSE IV

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

22. 9. 2013 12:00 1

Výrobce počítačových skříní a prvků chlazení, společnost Spire, vydá další iteraci svého populárního chladiče procesorů X2, jehož nynější verze ponese označení Eclipse IV.

Reklama

Chladič má obdélníkový tvar, resp. půdorys, aby nezasahoval do pozic pro instalaci operačních pamětí. X2 ECLIPSE IV je tvořen pasivní částí, která má 45 hliníkových žeber, které mají na přední a zadní straně zubaté lemování pro lepší vedení vzduchu. Do pasivního chladiče je teplo odváděno šesticí heatpipe trubic s průměrem 6 mm. Ty jsou vyrobené z mědi s poniklovaným povrchem.

Spire oznámil vydání chladiče CPU X2 ECLIPSE IV
i Zdroj: PCTuning.cz

Chladič je aktivně ochlazován dvojicí 120 mm ventilátorům které mají výšku 25 mm. Ventilátory jsou opatřeny Nano-tech ložisky, které zajišťují jejich vysoký výkon a tichý provoz. Fany mají anti-vibrační gumové rohy. K uchycení ventilátoru poslouží kovové uchycovací dráty. Chladič má maximální tepelný výkon 200W.

Chladič lze umístit pomocí "H držáku " na všechny současné patice od Intel a AMD. X2 Eclipse IV lze instalovat na základní desky se socketem LGA1366, LGA1156, LGA1155, LGA1150, LGA775, AM2, AM2 +, AM3 ,AM3 +, FM1, FM2. Ke chladiči je dodávána také teplovodivá pasta Thermica SP431.

Spire oznámil vydání chladiče CPU X2 ECLIPSE IV
i Zdroj: PCTuning.cz

Doporučená cena chladiče je 44,95 euro (bez DPH), tedy asi 1 160 Kč.

Zdroj: TechPowerUp

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama