cooler-master-predstavil-dalsi-podlozku-pod-notebook
Novinka Cooler Master představil další podložku pod notebook

Cooler Master představil další podložku pod notebook

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

22. 9. 2013 08:00

Konkrétně se jedná o model ErgoStand Easy ze série chladících podložek NotePal.

Reklama

Podložka je určena pro notebooky do velikosti úhlopříčky 15,6". V tomto případě nelze mluvit o ErgoStand Easy pouze jako o podložce, ale spíše jako o stojanu, který by měl zajistit ergonomickou polohu vašeho notebooku. Stojan k dostání ve variantách s tichým ventilátorem, nebo v pasivně chlazené variantě bez fanu. 

Cooler Master představil další podložku pod notebook
i Zdroj: PCTuning.cz

Model s aktivním chlazením je osazen 100 mm ventilátorem, který by měl výrazně ochlazovat spodní část notebooku skrz perforovanou hliníkovou základnu stojanu. Stojan by měl podle výrobce dopomoct k nižšímu náporu na ruce při práci na notebooku, popřípadě lepšímu pozorovacímu úhlu při sledování filmů, tím že lze podle libosti měnit jeho sklon. ErgoStand Easy má čtyři výšková nastavení, která mohou být zvolena v závislosti na účelu užívání (sledování filmů, psaní apod.). 

Cooler Master představil další podložku pod notebook
i Zdroj: PCTuning.cz

Podstavec, který je v kontaktu se stolem, je složen z několika samostatných plošek, které notebook drží pevně na stole, čímž by mělo být zabráněno nechtěnému posunu podložky. Na chladící podložce jsou také umístěny výklopné úchyty, které drží notebook při větším náklonu. Díky těmnto packám může podložka lehce připomonat stojan na zpěvník. 

Výrobce zatím nezveřejnil cenu nové chladící podložky. 

Zdroj: Softpedia
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama