apacer-predstavil-miniaturni-ctecku-pametovych-karet-am701-otg
Novinka Apacer představil miniaturní čtečku paměťových karet AM701 OTG

Apacer představil miniaturní čtečku paměťových karet AM701 OTG

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

11. 9. 2013 14:00 1

Apacer přichází s mobilní čtečkou paměťových karet AM701 OTG, která je určena k připojení do chytrých zařízení s OTG portem.

Reklama

Tato mobilní čtečka paměťových karet je určena pro zapojení do USB portu s podporou OTG. Čtečka je tedy vhodná i pro chytré telefony a tablety s podporou OTG (On-The-Go) rozhraní. Čtečka AM701 má velmi kompaktní tělo a je dodávána v různých barevných variantách čepičky USB konektoru. Konkrétně si ji můžete pořídit v modré, zelené a růžové barevné verzi. 

Apacer představil miniaturní čtečku paměťových karet AM701 OTG
i Zdroj: PCTuning.cz

 

Prostřednictvím čtečky AM701 mohou spotřebitelé číst soubory, hudbu i filmy na chytrých zařízeních všeho druhu v případě podobry OTG. Čtečka je vyvedena z lesklého ABS plastu, který je odolný proti poškrábání a usazování nečistot. Čtečka je vybavena kroužkem, díky němuž si ji můžete zavěsit na klíče či peněženku. Mobilní čtečka paměťových karet využívá zmiňovaný USB 2.0 OTG konektor s rychlostí přenosu až 480 Mb/s. Čtečka má podporu čtení karet typu microSD/microSDHC/microSDXC. AM701 váží pouze 3 g a má rozměry 38.4×20.5×7.9 mm (dך×v). 

Výrobce zatím nezveřejnil cenu čtečky, ale očekává se, že cena se bude pohybovat od 100 do 150 korun.

Zdroj: 1, 2

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama