hp-oznamilo-vydani-serie-envy-all-in-one-pc
Novinka HP oznámilo vydání série ENVY All-In-One PC

HP oznámilo vydání série ENVY All-In-One PC

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

6. 9. 2013 14:00 1

Společnost HP oznámila vydání série AiO počítačů z řady ENVY, které by se měly zařadit mezi nejlepší All-In-One počítače na trhu. 

Reklama

Nové Envy počítače mají inovativní design, který je tenký, takže zařízení lze umístit téměř kamkoliv. První dvojicí AiO PC jsou HP Envy Recline 23 TouchSmart a HP ENVY Recline 27 TouchSmart s 10-bodovými dotykovými displeji a nastavitelným designem. Oba systémy jsou vybaveny IPS displejem, který reaguje až na 10 dotyků. Systém disponuje jedinenčmý závěsem, který umožňuje uživateli nastavovat displej do rozličných poloh. Monitory lze tedy zcela sklopit pro práci, nebo naopak narovnat do vertikální polohy například pro sledování filmů.

HP oznámilo vydání série ENVY All-In-One PC
i Zdroj: PCTuning.cz

Obě HP ENVY zařízení jsou vybavena 4. generací procesorů Intel série "i" a samostatnou grafickou kartou NVIDIA. Tato kombinace poskytuje uživatelům solidní výkon. HP ENVY Recline27 TouchSmart disponuje také Near Field Communication (NFC) technologií, umožňující uživatelům snadno sdílet fotografie, kontakty a adresy URL s dalšími zařízeními jedním kliknutím. Kromě této technologie nabízí zařízení také solidní zvukové vybavení, takže si přijdou na své i hudební nadšenci. 23" verze bude prodávána i v edici Beats Audio.

HP oznámilo vydání série ENVY All-In-One PC
i Zdroj: PCTuning.cz

Dalším přírůstkem do rodiny dotykový zařízení je dotykový monitor Pavilion 23tm. Jedná se 23 palcový Full HD dotykový monitor, který disponuje 5-bodovým dotykovým ovládáním certifikovaným pro ovládání Windows 8. Monitor má široké pozorovací úhly a nastavitelný stojan. Pavilion 23tm lze také sklopit až o 70 stupňů.

HP Pavilion 23tm lze spárovat s dalším ENVY zařízením a to desktopovým počítačem HP ENVY 810 Phoenix. Tato kombinace je ideální pro hraní her, úpravu fotografií či prohlížení internetu. Phoenix Desktop PC nabídne Intel Core i7 Extreme procesor a diskrétní grafickou kartu NVIDIA nebo výkonnou grafickou kartu od AMD. Stejně jako ENVY Recline 23 disponuje i tento počítač technologií Beats Audio.

Společně s těmito produkty oznámila společnost HP také vydání HP ENVY 23 IPS monitoru. Jedná se o elegantní ultratenký monitor se dvěma HDMI porty při připojení řady zařízení a to včetně chytrých telefonu a tabletů. Monitor je vybaven také Beats Audio jackem pro připojení sluchátek. 

HP oznámilo vydání série ENVY All-In-One PC
i Zdroj: PCTuning.cz

HP Envy Recline23 TouchSmart AiO PC s procesorem Intel Core i7 a 8 GB operační paměti je již k dispozici a to za cenu 1349 dolarů, tedy asi 26 500 Kč. V jiných konfiguracích bude PC k dispozici koncem září za cenu od 999 dolarů, tedy od 19 600 korun.

Verze Beats Edition s procesorem Intel Core i5, 8 GB pamětí a včetně dvouleté záruky se začne prodávat v listopadu za cenu 1249 dolarů, tedy asi 24 500 korun. Jiné konfigurace by se měly začít prodávat taktéž na podzim od ceny 1099 dolarů (21 550 Kč).

HP ENVY Recline 27 TouchSmart je k dispozici již od 6.9. za základní cenu 1399 dolarů (27 500 Kč). 

HP ENVY 810 Phoenix Desktop PC bude k dispozici až 16. října za cenu od 1299 dolarů (25 500 Kč).

Dotykový monitor HP Pavilion 23tm je již také k dispozici za cenu 349 dolarů, tedy asi 8 840 Kč.

Poslední přírůstek do portfolia společnosti HP, 23 palcový IPS monitor HP ENVY bude k dispozici až v listopadu za 249 dolarů (4 880 Kč).

Zdroj: 1, 2

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama