htc-odhalilo-smartphony-desire-601-a-desire-300
Novinka HTC odhalilo smartphony Desire 601 a Desire 300

HTC odhalilo smartphony Desire 601 a Desire 300

Mirek Kočí

Mirek Kočí

5. 9. 2013 05:15

Společnost HTC představila celou řadu novinek ve svém produktovém portfoliu. Rozšíření se dočkala rodina telefonů řady Desire. Smartphone Desire 601, který nabídne přijatelnou cenu, míří do střední třídy. Druhý představený model, Desire 300, je určen hlavně začátečníkům ve světě chytrých telefonů.

Reklama

Nepřehlédněte:

GOOGLE UKÁZAL NA OFICIÁLNÍM VIDEU Z ODHALENÍ SOCHY ANDROID KITKAT CHYSTANÝ NEXUS 5

HTC Desire 601 cílí především na méně náročné uživatele. Telefon disponuje 4,5palcovým qHD displejem, dvoujádrovým procesorem Snapdragon 400 s frekvencí 1,4 GHz a 1GB pamětí RAM, podporuje také sítě LTE.

Interní paměť má velikost 8 GB a dá se rozšířit o dalších 64 GB pomocí micro SD karty. Modelu Desire 601 nechybí ani nejnovější prostředí Sense 5 s personalizovanou domácí obrazovkou BlinkFeed. Zadní fotoaparát má rozlišení pět megapixelů i funkci Zoe spolu s možností vytvářet video Highlights.

Díky tomu lze pořizovat fotky ve formě živých třísekundových videí nebo seskládat půlminutové video z více pořízených fotografií a videí, doplněné o hudbu z přednastavených témat. Tento telefon je také vybaven dvojicí stereo reproduktorů BoomSound umístěných na přední straně.

Naproti tomu telefon pro úplné začátečníky Desire 300 nabízí 4,3palcovou obrazovku s nadstavbou Sense 5 a dvoujádrový procesor Snapdragon o taktu 1 GHz. Rozlišení je 480 × 800 obrazových bodů. Kapacita paměti RAM 512 MB a vestavěnou uživatelskou paměť o velikosti 8 GB bude možné zvětšit pomocí paměťových karet.

HTC informuje, že o ceně a dostupnosti modelů HTC Desire 601 a Desire 300 v České republice nás bude včas informovat.

HTC odhalilo smartphony Desire 601 a Desire 300
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: HTC

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama