huawei-nabidne-vodotesny-smartphone-honor-3
Novinka Huawei nabídne vodotěsný smartphone Honor 3

Huawei nabídne vodotěsný smartphone Honor 3

Mirek Kočí

Mirek Kočí

30. 8. 2013 10:30 1

Společnost Huawei představila nástupce populárního modelu Honor 2. Novinka nabízí za rozumné peníze docela slušnou výbavu. Rozměry ani designem se od předchůdce výrazně neliší. Smartphone používá čtyřjádrový procesor K3V2 a je vybaven velkoryse 2 GB operační paměti.

Reklama

Cena novinky na čínském trhu je příznivá, telefon tam stojí 1888 jenů, tedy v přepočtu okolo 6000 korun. Kdy se Honor 3 podívá i na další trhy, není v tuto chvíli známo. Nový Huawei obsahuje čtyřjádrový procesor s taktem 1,5 GHz a paměť RAM má kapacitu 2 GB. Uživatel může využít vestavěné úložiště s kapacitou 8 GB. Komu by to bylo málo, může ho pomocí paměťových karet zvětšit.

Honor 3 používá operační systém Android 4.2.2 Jelly Bean s firemní nadstavbou Emotion ve verzi 1.6. Displej typu IPS má rozlišení 1280 × 720 obrazových bodů a úhlopříčku 4,7 palce.

Fotoaparát má rozlišení třináct megapixelů a disponuje automatickým ostřením a LED bleskem. Podporuje také funkci HDR a je schopen pořizovat videa v rozlišení Full HD. Druhý fotoaparát má rozlišení 1,3 megapixelu.

Výrobce výrazně zapracoval na konstrukci a Honor 3 se tak může pochlubit podporou norem IP55 a IP57. V horní části smartphonu se také nachází infraport kompatibilní s více než 3000 zařízeními.

Zdroj: AndroidCommunity

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama