asus-uvadi-serii-zakladnich-desek-zalozenych-na-cipsetu-intel-h81
Novinka ASUS uvádí sérii základních desek založených na čipsetu Intel H81

ASUS uvádí sérii základních desek založených na čipsetu Intel H81

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

20. 8. 2013 14:00

ASUS oznámil vydání šesti nových entry-level základních desek, které jsou založeny na čipové sadě Intel H81 ve formátech ATX, micro-ATX a mini-ITX. 

Reklama

Tyto základní desky jsou určeny pro zapojení procesorů Intel Core procesorů 4. generace. Navíc ASUS H81 desky nabízí ASUS 5X Protection technologii pro vysokou spolehlivost. Desky jsou k dispozici v široké škále specifikací.

Tato řada zahrnuje H81M-Plus ATX základní desku, H81M-A, H81M-C a H81M-E  desky s formátem micro-ATX a mini-ITX základní desku H81I-Plus. Všechny modely jsou vybaveny dvěma DDR3 (1600 MHz) DIMM sloty, které mají podporu zapojení až 16 GB RAM, jedním PCI-Express x16 slotem a dvěma SATA 6 Gb/s porty. Všechny modely také disponují nejnovějším ASUS UEFI BIOS konfiguračním software, Realtek 7.1 zvukovým řadičem, USB 3.0 s technologií USB 3.0 boost s rychlostí přenosu až 1,7× rychlejším než tomu je u běžného USB 3.0. 

ASUS uvádí sérii základních desek založených na čipsetu Intel H81
i Zdroj: PCTuning.cz

Základní desky ASUS H81-Plus, H81M-Plus a H81M-H81M-E jsou vybaveny exkluzivní technologií ASUS 5X Protection pro spolehlivé fungování a vyšší životnost základních desek. Desky jsou vybaveny také DIGI+ VRM, digitální regulací napětí systému. Tyto VRM poskytují také pojistky chránící I/O porty a DIMM sloty před přepětím.  

Všechny H81 základní desky jsou vybaveny kvalitními 5K pevnými kondenzátory, které mají až dvakrát delší životnost než tradiční elektrolytické kondenzátory. Jejich životnost při nepřetržitém provozu v běžných podmínkách je více než 50 let. 

Zdroj: TechPowerUp

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama