cooler-master-predstavil-novou-verzi-mechanicke-klavesnice-quickfire
Novinka Cooler Master představil novou verzi mechanické klávesnice QuickFire

Cooler Master představil novou verzi mechanické klávesnice QuickFire

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

19. 8. 2013 10:00 2

Cooler Master vydává pod značkou CM Storm  novou verzi klávesnice s mechanickými spínači QuickFire s přídomkem Ultimate.

Reklama

Cooler Master u této klávesnice použil všechny funkce s předchozího modelu QuickFIre a přidal několik vylepšení a výsledkem je QuickFire ve verzi Ultimate. Jedná se o klávesnici plné velikosti, tedy i s numerickou částí. Klávesnice je vystužená pomocí ocelového plechu kompletně podsvícená. 

Cooler Master představil novou verzi mechanické klávesnice QuickFire
i Zdroj: PCTuning.cz

Klávesnice využívá kvalitní Cherry MX přepínače, které zaručují jistější a rychlejší stisk kláves a rychlejší odezvu celé klávesnice. Lze si vybrat ze třech různých variant Cherry MX přepínačů a to z červené (MX Red), modré (MX Blue) nebo hnědé (MX Brown). Spínače mají životnost až 50 milionů úhozů. Popisky na klávesách jsou vyvedeny pomocí laseru. Povrch kláves je matný proto klávesy nekloužou a zaručují maximální hmatovou odezvu. Klávesnice je také vybavena opleteným USB kabelem se zlaceným konektorem. 

Cooler Master představil novou verzi mechanické klávesnice QuickFire
i Zdroj: PCTuning.cz

QickFire Ultimate má plné LED podsvícení s 5 úrovněmi jasu. Lze si vybrat také mezi třemi režimy podsvícení, kdy jsou nasvícena jen určitá tlačítka (WASD apod.). Klávesnice také disponuje technologií N-Key Rollover v režimu zapojení přes USB, což zaručí, že každý stisk klávesy je registrován a to i při stisku více kláves zároveň. F řada kláves je také vybavena dalšími funkcemi, kterými lze měnit nastavení tzv. on-the-fly tedy při užívání.

Zdroj: TechPowerUp

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama