steelseries-a-arenanet-prinaseji-herni-klavesnici-guild-wars-2
Novinka SteelSeries a ArenaNet přinášejí herní klávesnici Guild Wars 2

SteelSeries a ArenaNet přinášejí herní klávesnici Guild Wars 2

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

16. 8. 2013 08:00 6

Společnost SteelSeries ve spolupráci s ArenaNet, vývojářem hry Guild Wars 2, vytvořili herní klávesnici na motivy zmiňované hry. 

Reklama

Jedná se o herní klávesnici přímo určenou pro hraní MMORPG hry Guild Wars 2. Klávesnice je barevně i vizuálně stylizovaná do motivů zmiňované hry. Její vzhled tedy kombinuje červené, bílé a černé barevné prvky v kombinaci s červeným podsvícením kláves s 8 úrovněmi jasu. Výrobci tvrdí, že je klávesnice šitá na míru právě hráčům GW2 a to ve všech možných režimech hraní, tedy PvE, PvP nebo WvW.

SteelSeries a ArenaNet přinášejí herní klávesnici Guild Wars 2
i Zdroj: PCTuning.cz

 

Uživatelé mohou programovat veškeré klávesy a to včetně 17 vyvýšených makro-kláves, umístěných podél horní a levé strany klávesnice. Klávesnice má 2 režimy natavení maker, lze tedy celkem uložit až 250 maker. Klávesnice disponuje několika funkčními prvky, které zpříjemňují hraní GW2, ale i jiných her. Prvním prvkem je zvýšení makro-kláves, pro snadnější a přesnější nahmatání těchto kláves, druhým prvkem je nerovnost na klávese W, která umožní rychlejší a přesnější návrat k herním klávesám WASD. Klávesnice také disponuje rozšířeným mezerníkem a možností vypnutí klávesy Windows. GW2 klávesnice má také vyměnitelné nohy, které umožňují uživateli svobodně nastavit úhel sklonu klávesnice.

SteelSeries a ArenaNet přinášejí herní klávesnici Guild Wars 2
i Zdroj: PCTuning.cz

Již nyní výrobce přijímá předobjednávky an tuto klávesnici a to za cenu 79,99 dolarů, tedy asi za 1 550 korun. Po omezenou dobu obdrží zákazníci s klávesnicí zdarma také myš na motivy Guild Wars 2.

Zdroj: TechPowerUp

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama