bitfenix-uvadi-dalsi-skrin-ze-serie-prodigy
Novinka BitFenix uvádí další skříň ze série Prodigy

BitFenix uvádí další skříň ze série Prodigy

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

15. 8. 2013 12:00 3

Výrobce počítačových skříní, společnost BitFenix, přidává další přírůstek do rodiny moderních počítačových skříní Prodigy, tentokrát s označením Prodigy M.

Reklama

Tyto skříně se staly velmi populárními především díky svému modernímu designu, založenému na kombinaci rovných a oblých linií. Přední designer společnosti se nyní rozhodl o zcela novou předělávku komerčně uznávané skříně Prodigy, která nese označení Prodigy M. Prodigy M bude představovat nejkompaktnější skříň z celé série, která je určena pro základní desky micro-ATX.

BitFenix uvádí další skříň ze série Prodigy
i Zdroj: PCTuning.cz

Tato nová, menší verze oblíbené a oceňované skříně byla vytvořena především na žádosti zákazníků. I přesto, že je skříň určena pro formát základní desky micro-ATX, lze do ní instalovat systémy vodního chlazení nebo duální grafické karty propojené do SLI či CrossFire konfigurace. Do skříně lze samozřejmě instalovat i mini-ITX základní desky. Do Prodigy M lze také instalovat věžové chladiče vysoké až 160 mm a radiátory vodního chlazení s délkou až 240 mm. Co se týče dalšího chlazení, lze skříň vybavit až pěticí 120 mm ventilátorů.

BitFenix Prodigy M

Nová Prodigy M je, stejně jako její předchůdci, vybavena systémem držáků BitFenix Flex Composite, které poslouží k přenášení skříně a jsou zároveň zajímavým designovým doplňkem. Ač jsou tyto rukojeti silné, jsou velmi flexibilní a absorbují drobné otřesy během přepravy i při chodu počítače. Prodigy M je opět vybaven Softouch povrchovou úpravou. Na bočním panelu je dále umístěn I/O panel, obsahující dva USB 3.0 porty. Skříň je také vybavena odnímatelnými prachovými filtry v přední a horní části skříně. 

BitFenix Prodigy M

Prodigy M nabídne taktéž velmi flexibilní systém pro instalaci úložných zařízení. Tento systém zajišťují vyměnitelné nosiče, do nichž můžou být instalovány dva 3,5" disky nebo tři 2,5" SSD disky. Na spodní straně čela skříně nalezneme prostor pro další dva 3,5" disky, přičemž do skříně lze instalovat také další SSD stojan pro další dva 2,5" SSD disky. 

BitFenix Prodigy M skříně budou k dispozici na konci září.

Zdroj: TechPowerUp

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama