oficialni-produktova-fotografie-smartphonu-htc-one-max
Novinka Oficiální produktová fotografie smartphonu HTC One Max

Oficiální produktová fotografie smartphonu HTC One Max

Mirek Kočí

Mirek Kočí

13. 8. 2013 08:30 1

V průběhu září se dočkáme představení nového křížence smartphonů a tabletů. Model One Max doplní v portfoliu společnosti HTC již vydané přístroje One a One mini, z nichž konstrukčně vychází, jak dokazuje „uniklá“ produktová fotografie, která momentálně koluje po webu.

Reklama

Nepřehlédněte:

V PRŮBĚHU MARKETINGOVÉ AKCE LG SE STŘÍLELO, ZRANĚNO BYLO 20 LIDÍ

Jedinou viditelnou změnou je jinak umístěná přisvětlovací LED na zadní straně, která se se přestěhovala pod čočku fotoaparátu. Další odlišnosti (samozřejmě kromě větších rozměrů) jsme proti dvěma modelům, které už se prodávají, nezaznamenali.

HTC One Max má mít displej s úhlopříčkou 5,9 palce a Full HD rozlišením 1920 × 1080 px. Pohonnou jednotkou bude Qualcomm Snapdragon 800 se čtyřjádrovým 2,3GHz procesorem a 2 GB operační paměti. Vnitřní datové úložiště má mít velikost 32 nebo 64 GB. Slot na paměťovou kartu asi bude chybět. Zatím se neví, kdy představení přerostlého One dojde.

Tiskové konference se asi dočkáme někdy kolem 4. září. V tento den totiž bude odhalen konkurenční přístroj Galaxy Note III a tudíž se dá předpokládat, že HTC nebude s představením své novinky dlouho otálet.

Oficiální produktová fotografie smartphonu HTC One Max
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: PocketNow

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama