galaxy-predstavilo-geforce-gtx-770-gc-4-gb
Novinka Galaxy představilo GeForce GTX 770 GC 4 GB

Galaxy představilo GeForce GTX 770 GC 4 GB

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

12. 8. 2013 10:00 6

Společnost Galaxy Microsystems, výrobce grafických karet, oznámila vydání grafické karty GTX 770 GC 4 GB s dvojnásobnou kapacitou pamětí oproti referenčnímu modelu.

Reklama

4 GB verze je továrně přetaktovaná a to na frekvenci 1163 MHz a oproti verzi GTX 770 GC 2 GB nabízí dvojnásobek pamětí pro zajištění hladkého snímkování i při vysokém rozlišení. Další přidaná RAM je taktéž důležitá při zapojení do SLI konfigurace, kdy každá karta musí sdílet kopie stejného zdroje. 

Galaxy představilo GeForce GTX 770 GC 4 GB
i Zdroj: PCTuning.cz

Grafická karta je vybavena Galaxy Force Air Bracket pro odvod odpadního tepla z PC. Grafická karta poskytuje širokou škálu konektorů, včetně DVI-I, DVI-D, DisplayPort a HDMI rozhraní. Součástí balení je také adaptér resp. redukce pro připojení D-Sub (VGA) kabelu.

Stejně jako ostatní grafické karty ze série GTX 700 má GTX 770 GC 4 GB podporu DirectX 11.1, GPU Boost 2.0, TXAA a zapojení až 4 monitorů naráz. 

Galaxy představilo GeForce GTX 770 GC 4 GB
i Zdroj: PCTuning.cz

Při přetaktování je hlavní výhodou nové grafické karty 5+2 fázový napájecí zdroj, který zajišťuje stabilní napájení GPU. Kromě tohoto zdroje, jsou na grafické kartě použity taky také IR DirectFET MOSFETy, které snižují EMI (elektromagnetické rušení) a tepelný výkon.  

Zdroj: TechPowerUp

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama