samsung-predstavi-4-zari-spickoveho-elegana-galaxy-note-iii
Novinka Samsung představí 4. září špičkového elegána Galaxy Note III

Samsung představí 4. září špičkového elegána Galaxy Note III

Mirek Kočí

Mirek Kočí

8. 8. 2013 08:30 2

Samsung nový přístroj, kombinující smartphone a tablet, oficiálně představí v Berlíně dva dny před zahájením veletrhu IFA. Velikán Galaxy Note s pořadovým číslem 3 nabídne nekompromisní hardware a nové softwarové funkce, které uživatelům pomohou zvýšit produktivitu a zpříjemní ovládání.

Reklama

Nepřehlédněte:

GOOGLE DOHÁNÍ APPLE. SPUSTIL BEZPEČNOSTNÍ SLUŽBU ANDROID DEVICE MANAGER

Samsung už také rozeslal pozvánky vybraným médiím na novou tiskovou konferenci Unpacked 2013 Episode 2. Slogan „Note the date” tedy „zapište si datum” je jasnou nápovědou, představení jakého produktu budeme svědky.

Nový Note by měl být ještě větší než jeho druhé provedení. Úhlopříčka Full HD displeje by se měla zvětšit z 5,5 palce na 5,7 palce. Ovládání dotykovým perem zůstane zachováno.

Podle dostupných zpráv bude kříženec tabletů a smartphonů používat výkonný čtyřjádrový procesor (nejspíše Snapdragon 800, druhá verze „osmijádro“ Exynos 5 Octa), 3 GB RAM a po vzoru Galaxy S4 nabídne třináctimegapixelový fotoaparát.

Očekává se také operační systém Android 4.3 Jelly Bean a pokud ne, tak dostupnost aktualizace maximálně do několika týdnů od vydání na trh.

Samsung představí 4. září špičkového elegána Galaxy Note III
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: GSMArena

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama