asus-predstavil-herni-sestavu-rog-tytan-g70
Novinka ASUS představil herní sestavu ROG Tytan G70

ASUS představil herní sestavu ROG Tytan G70

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

2. 8. 2013 14:00 15

ASUS dnes oznámil vydání svého herní PC s označením Tytan G70, které nabídne nejnovější generaci procesoru Intel Core, který lze přetaktovat bez nutnosti restartu PC.

Reklama

Tytan G70 také disponuje high-end grafickou kartou GeForce GTX 780 od nVidia, která podporuje zapojení až čtyř monitorů naráz. Systém také disponuje originálním multi-ventilátorovým designem chlazení a bezdrátovou nabíječkou baterií pro mobilní zařízení a SonicMaster sytémem audia.

ASUS Tytan G70 podporuje funkci Turbo Gear, která umožňuje pomocí jednoho stisku tlačítka přetaktovat výkonný procesor Core i7-4770K a to bez nutnosti restartu, resp. vstupu do BIOS. ASUS Turbo Gear technologie poskytuje simultánní "four-core" taktování CPU, což umožní sestavě G70 zvyšovat frekvenci ve dvou stupních. Referenční hodnota frekvence jádra procesoru je 3,7 GHz, další dvě stabilní úrovně umožňují takt 3,9 GHz a 4,1 GHz. Nová GeForce GTX 780 grafická karta by měla zaručit plynulé hraní nejmodernějších her. Pomocí technologie NVIDIA 3D Vision Sorround si můžete hry vychutnat až na čtyřech monitorech ve 3D. Sestava může také, v závislosti na konfiguraci, zahrnovat zvukovou kartou Xonar Phoebus.

ASUS představil herní sestavu ROG Tytan G70
i Zdroj: PCTuning.cz

Zmiňovaný procesor může být nahrazen jiným Core i7 či Core i5 procesorem. Kapacita pamětí sestavy je také volitelná a to od 4 do 32 GB (dual-channel DDR3-1600). Totéž lze říci i o úložném prostoru, který lze přizpůsobit a do sestavy může být instalováno až pět disků současně. To poskytuje až 15 TB kapacity disků (5 × 3 TB HDD). Lze si také vybrat menší kapacitu a vyšší výkon v podobě zapojení SSD či hybridních disků. Kromě pěti 3,5 palcových pozic nabídne ASUS Tytan také tři 5,25 palcové pozice pro mechaniky či pro čerpadlo vodního chlazení nebo regulátor otáček ventilátorů.

ASUS představil herní sestavu ROG Tytan G70
i Zdroj: PCTuning.cz

Základní deska založená na čipsetu Z87 nabídne šest SATA 6 Gb/s portů, čtyři USB 2.0 porty, šest USB 3.0 konektorů, gigabitový ethernet a čtyři zobrazovací výstupy (HDMI, DVI-D, DisplayPort, VGA D-Sub) a čtyři rozšiřující sloty pro instalaci karet (PCIe x16, PCIe x8, PCIe x1 a PCIe x4). 

ASUS představil herní sestavu ROG Tytan G70
i Zdroj: PCTuning.cz

Skříň sestavy má netradiční design a pro chlazení používá 10 pásmový design chlazení. U G70 najdeme zpředu na bočnicích šestici ventilátorů. Další dva ventilátory jsou pro odvod tepla ze skříně umístěny dozadu a další dva fany jsou umístěny ve spodním "roštu" skříně. Skříň k tomu všemu také disponuje integrovaným systémem vodního chlazení. 

ASUS bohužel zatím nezveřejnil přesné informace o ceně a dostupnosti.

Zdroj: 1, 2

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama