enermax-predstavil-dva-nove-modely-ets-t40-cpu-chladicu
Novinka Enermax představil dva nové modely ETS-T40 CPU chladičů

Enermax představil dva nové modely ETS-T40 CPU chladičů

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

23. 7. 2013 12:00 2

Společnost Enermax představuje dva nové modely CPU chladiče ETS-T40, jedná se o modely označené jako "Black Twister" a "White Cluster".

Reklama

Černá, bílá a kombinace těchto barev se stávají novým trendem na PC trhu, mnozí uživatelé proto hledají vhodné komponenty, které by barevně ladily s konfigurací v těchto barvách. V reakci na rostoucí poptávku, Enermax uvádí na trh dvě nové edice velmi populárních CPU chladičů ETS-T40. A to modely s černou a bílou povrchovou úpravou, která je založena na tepelně vodivém povlaku pro efektivní odvod tepla a vyšší chladící výkon. Chladiče disponují také optimalizovaným vedením proudu vzduchu (technologie: Stack Effect Flow, Vortex Generator Flow and Vacuum Effect Flow). Chladiče zvládnou uchladit tepelný odpor až 0,085°C/W. 

Enermax představil dva nové modely ETS-T40 CPU chladičů
i Zdroj: PCTuning.cz

Nové ETS-T40-BK a ETS-T40-W jsou vybaveny jedním 12 cm Twister bearing ventilátorem, který nabídne široký rozsah otáček (800-1800/2200 RPM) a lze jej tedy snadno upravit podle požadavků konkrétní CPU platformy. Otáčky jsou automaticky regulované pomocí pulzní šířkové modulace (PWM). Cluster Advance fan použitý u ETS-T40-W modelu disponuje APS funkcí ("Adjustable Peak Speed"), která umožńuje změnu rozsahu otáček ve třech stupních. Lze aktivovat tichý režim: 800-1500 RPM, performance mode: 800-1800 RPM a overclock mode: 800-2200 RPM. Ventilátory jsou také vybaveny bílým (ETS-T40-W) a modrým (ETS-T40BK) LED podsvícením.

Enermax představil dva nové modely ETS-T40 CPU chladičů
i Zdroj: PCTuning.cz

Samotný chladič má rozměry 139×93×160 (dך×v), váží 610 g a je kompatibilní s většinou moderních socketů a to včetně nové platformy LGA1150 pro instalaci procesorů architektury Haswell. Nové modely tohoto chladiče jsou vybaveny držáky pro přidělání druhého ventilátoru. Pro odvod tepla ze základny skrze hliníkové žebrování chladiče se starají 4 heatpipe trubice o průměru 6 mm.

Enermax představil dva nové modely ETS-T40 CPU chladičů
i Zdroj: PCTuning.cz

Nové ETS-T40 modely "Black Twister" a "White Cluster" budou nyní k dispozici a to za doporučenou maloobchodní cenu 49,90 euro vč. DPH, což je téměř 1 300 Kč.

Zdroj: TZ Enermax
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama