rychle-64-gb-microsdxc-pametove-karty-v-rezii-spolecnosti-sandisk
Novinka Rychlé 64 GB microSDXC paměťové karty v režii společnosti SanDisk

Rychlé 64 GB microSDXC paměťové karty v režii společnosti SanDisk

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

11. 7. 2013 14:00 8

SanDisk vyvinul novou microSDXC paměťovou kartu o kapacitě 64 GB, o níž prohlašuje, že je v současnosti nejrychlejší ve své třídě.

Reklama

Karta údajně disponuje rychlostí čtení 80 MB/s a rychlostí zápisu 50 MB/s. SandDisk proto tvrdí, že použití karty je vhodné především pro vytváření a přehrávání velkých souborů. Karta je tedy vhodná pro moderní kamery, které natáčejí například ve Full HD rozlišení. Zejména u delších videí a při vyšší snímkové rychlosti, mohou být soubory poměrně velké a právě pro nahrávání těchto souborů je nová karta vhodná. Karta má také dostatečnou datovou propustnost i pro nahrávání 4K HD souborů. Nový přírůstek je zařazen do UHS Speed Class 1 (U1) třídy karet.

Rychlé 64 GB microSDXC paměťové karty v režii společnosti SanDisk
i Zdroj: PCTuning.cz

SanDisk Extreme microSDXC karta je také vodotěsná, mrazuvzdorná a odolná proti RTG záření. Je dodávána s adaptérem o velikosti SD karty, pro vložení do čtečky paměťových karet. SanDisk poskytuje zdarma ke stažení software RescuePRO Deluxe pro obnovu náhodně odstraněných souborů.

Nová paměťová karta je dodávána s doživotní zárukou a její cena by se měla pohybovat kolem 96 euro, tedy za cenu téměř 2 500 korun.

Zdroj: Hardware.info

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama