tt-esports-odhalilo-herni-mys-volos-a-cronos-gaming-headset
Novinka Tt eSports odhalilo herní myš VOLOS a CRONOS Gaming Headset

Tt eSports odhalilo herní myš VOLOS a CRONOS Gaming Headset

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

28. 6. 2013 14:00 9

Thermaltake eSports představil své nejnovější herní periferie. Jedná se o herní myš VOLOS a výkonný herní headset CRONOS.

Reklama

Nejprve něco o herní myši VOLOS. Jedná se o další generaci laserové myši, vyrobené především pro hráče MOBA a MMORPG her. Pro tento segment hraní je specifická a důležitá možnost rychlé aktivace jednotlivých schopností vašeho hrdiny a k tomu byla navržena právě myš VOLOS. Myš je vybavena 3 bočními tlačítky vpředu na pravé straně, dvěma na levé straně v zadní části a čtveřicí funkčních tlačítek na levé straně v oblasti palce. Celkově to, kromě dvou klasických tlačítek, dává možnost nastavit až 14 makro kláves, na které lze nastavit až 140 programovatelných maker v 10 profilech. Aby bylo zabráněno náhodnému stisku, lze makro klávesy vypnout pomocí funkce stisku zámku, nebo v prostředí software.

Tt eSports odhalilo herní myš VOLOS a CRONOS Gaming Headset
i Zdroj: PCTuning.cz

Boční funkční tlačítka s klíčovými příkazy jsou velmi jednoduše rozeznatelné, protože jsou barevně odlišeny. Kromě ergonomického tvaru, nabídne myš možnost vložení závaží do zadní strany myši. U myši můžete volit mezi 16,8 miliony různých barev osvětlení kroužku na levém tlačítku myši, rolovacím kolečku, indikátoru DPI a znaku, zobrazujícím logo série. 

CRONOS jsou stylová herní sluchátka s mušlemi, které zakrývají celé uši. Sluchátka jsou optimalizována pro hraní her a mobilní použití. A to protože jsou vybavena sadou výměnných kabelů pro použití s mobilními zařízeními či na PC. Sluchátka mají ohebný a otočný mikrofon, který lze zcela vypnout. Headset je také vybaven 3,5 mm pozlaceným konektorem pro kvalitní a stabilní vedení signálu a dlouhou životnost. Sada nabídne mimo jiné také USB konektor. Doporučená cena sluchátek je 59,99 dolarů, tedy asi 1 200 korun. Sluchátka se budou prodávat v černé a bílé variantě.

Tt eSports odhalilo herní myš VOLOS a CRONOS Gaming Headset
i Zdroj: PCTuning.cz

Uvedení na trh nové Tt eSports Volos herní myši a Cronos herního headsetu je plánováno na polovinu července 2013.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama