huawei-predstavil-mediapad-7-vogue-s-podporou-3g
Novinka Huawei představil MediaPad 7 Vogue s podporou 3G

Huawei představil MediaPad 7 Vogue s podporou 3G

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

28. 6. 2013 12:00 5

Společnost Huawei představila nový tablet MediaPad 7 Vogue. Už z názvu je zřejmé, že se bude jednat o tablet se 7-palcovou úhlopříčkou.

Reklama

Multi-dotykový displej je založen na IPS typu panelu s rozlišením 1024×600 pixelů. Vogue má jednoduchý hliníkový vzhled. Tablet má tloušťku 9,5 mm a váží 335 gramů.

Huawei představil MediaPad 7 Vogue s podporou 3G
i Zdroj: PCTuning.cz

Tablet je poháněn 1,2 GHz Cortex-A9 quad-core SoC, kterému sekunduje 1 GB pamětí. Pro ukládání vašich aplikací a souborů nabídne Vogue 8 GB úložného prostoru. Zařízení také disponuje 3 magapixelovým fotoaparátem a pro připojení k internetu lze použít 3G. Kromě funkce mobilního připojení k internetu, lze z tabletu také volat. To může vypadat u 7" zařízení poměrně směšně, což můžete posoudit z následujícího obrázku. Přístroj má integrovanou 4100 mAh baterii a běží na operačním systému Android 4.1 s vlastním Huawei Emotion UI. Huawei MadiaPad 7 Vogue bude dodáván v černé a bílé barvě. 

Huawei představil MediaPad 7 Vogue s podporou 3G
i Zdroj: PCTuning.cz

Tablet bude nejprve vydán v Číně a to již koncem tohoto měsíce, kdy se dostane i do Evropy zatím není zřejmé. Ceny zatím nebyly také zveřejněny. Huawei údajně plánuje vydat také verzi bez 3G připojení.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama