nove-chytre-hodinky-od-sony-predstaveny
Novinka Nové chytré hodinky od Sony představeny

Nové chytré hodinky od Sony představeny

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

26. 6. 2013 16:00 19

Sony to zkouší znovu a po, poměrně neúspěšných, SmartWatch přichází s novou verzí těchto hodinek s překvapivým označením SmartWatch 2. 

Reklama

Hodinky jsou nyní vyvedeny z hliníku a jsou vybaveny 24 mm širokým náramkem z nerezové oceli. Jsou také vybaveny voděodolnou obrazovkou o velikosti 1,6 palce, která využívá technologii Transflective LCD palelu. 1,6" displej má rozlišení 220×176 pixelů a měl by být dobře čitelný i na slunci. Hodinky využívají operační systém Andorid s vylepšeným uživatelským rozhraním. V hodinkách jsou nyní přeinstalovány užitečné aplikace a oproti svému předchůdci nabídne nová verze lepší výdrž baterie. 

Nové chytré hodinky od Sony představeny
i Zdroj: PCTuning.cz

 

Baterie je dimenzována pro výdrž maximálně čtyři dny při mírném použití a je nyní nabíjena pomocí standardního microUSB portu. Jedním z největších vylepšení oproti starému modelu je podpora NFC a Bluetooth 3.0 připojení. To umožňuje uživatelům vybírat různé aplikace, které chcete nainstalovat. 

Nové chytré hodinky od Sony představeny
i Zdroj: PCTuning.cz

 

Sony plánuje začít dodávat SmartWatch 2 do obchodů po celém světě již v září, ale zatím není známo, za kolik se na pulty obchodů chytré hodinky dostanou.  Každopádně nyní můžeme čekat na reakce resp. odezvu ze strany Samsung a Apple.

Zdroj: Fudzilla

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama