herni-show-asus-finals-se-uskutecni-22-cervna-v-brne
Novinka Herní show Asus Finals se uskuteční 22. června v Brně

Herní show Asus Finals se uskuteční 22. června v Brně

Mirek Kočí

Mirek Kočí

18. 6. 2013 12:00 2

V sobotu 22. června od 13 hodin bude v Brně na herní akci Asus Finals slavnostně zakončena pátá sezóna prestižní domácí soutěže v počítačových hrách s cenami v hodnotě přes 80 tisíc korun.

Reklama

Na programu jsou tradičně závěrečné zápasy v populární strategii StarCraft 2 a střílečce Quake Live. Nově organizátoři zařadili na program i exhibici titulu League of Legends. Vše se odehraje v sále Břetislava Bakaly s kapacitou 400 diváků za doprovodu zkušených komentátorů a s projekcí na plátno. Show bude provázet známá moderátorka herního pořadu RE-PLAY Alžběta Trojanová.

Návštěvníci budou mít příležitost vidět v akci nejlepší domácí hráče a ochutnat spolu s dalšími příznivci tohoto stále populárnějšího herního odvětví atmosféru, která se dá v mnoha směrech srovnat se světovými turnaji.

Nově bude v malém sále probíhat exhibice a přednášky pro fanoušky oblíbené online hry League of Legends. Vystaveno bude také PC speciálně sestavené pro výherce třetího dílu úspěšného tuningového pořadu BoostMyPC.

V doprovodném programu bude k vidění extrémní taktování procesoru kapalným dusíkem, které zajistí náš kolega Michal Šimonek alias Flank3R. Na místě bude své schopnosti předvádět v závodní hře Dirt 3 i známá česká hráčka Maiuska.

Na akci budou zároveň probíhat různé soutěže a tombola o lákavé ceny od firmy Asus a dalších partnerů. Nebude chybět ani oblíbená soutěž Hardware Boss, v níž se vybraní zájemci utkají ve vědomostním kvízu o výkonnou grafickou kartu.

Zdroj: Asus

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama