asus-zverejnil-dalsi-podrobnosti-o-vivopc
Novinka ASUS zveřejnil další podrobnosti o VivoPC

ASUS zveřejnil další podrobnosti o VivoPC

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

18. 6. 2013 14:00 5

Na konferenci Computex ASUS představil svoje nové VivoPC, kompaktní systém, který byl navržen speciálně pro použítí jako HTPC. 

Reklama

Bohužel nebyly na zmiňovaném veletrhu zveřejněny žádné podrobnější informace k tomuto produktu, to se nyní změnilo a výrobce tyto specifikace zveřejnil na své speciální webové stránce.

ASUS Vivo PC by tedy měl mít rozměry 190×190×56 mm, je tedy o něco větší než NUC DC53427HYE od Intelu nebo než Brix GB-XM11-3337 od společnosti Gigabyte. VivoPC je založeno na, zatím neurčeném, procesoru od Intel, který by měl mít integrovanou GPU. Systém může být také vybaven až 16 GB SO-DIMM pamětí, stejně jako 3,5 palcovými nebo 2,5 palcovými SATA 6 Gb/s pevnými disky či SSD disky. Kromě 10/100 Mb/s ethernetového konektoru by mělo PC být vybaveno 802.11 a/b/g/n/ac WiFi a Bluetooth 4.0 technologií.

ASUS zveřejnil další podrobnosti o VivoPC
i Zdroj: PCTuning.cz

 V systému bychom měli nalézt také ASUS SonicMaster integrované reproduktory, dva USB 3.0 porty, 4 × USB 2.0 porty, HDMI, VGA výstup, audio konektory a optický port S/PDIF. Systém nebude vybaven optickou mechanikou. 

ASUS zveřejnil další podrobnosti o VivoPC
i Zdroj: PCTuning.cz

ASUS VivoPC je vybaveno hliníkovým krytem s větracími štěrbinami pro lepší chlazení. Tento nový systém by měl být k dispozici ve třetím čtvrtletí tohoto roku, přičemž jeho cena zatím není známa. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama