acer-predstavil-aspire-z3-series-all-in-one-pc
Novinka Acer představil Aspire Z3 Series All-in-One PC

Acer představil Aspire Z3 Series All-in-One PC

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

4. 6. 2013 12:00 1

Společnost Acer představila svoje nové Aspire Z3 all-in-one PC, elegantní stolní PC systém s 23 palcovým, 10 bodovým, dotykovým displejem, který je určen především do moderních domácností.

Reklama

Z3 nabídne zmiňovaný LCD displej s rozlišením Full HD, který je podsvícený pomocí LED s vysokým kontrastním poměrem, který poskytuje vysokou věrnost obrazu. Pozorovací úhly použitého IPS panelu jsou solidních 178° ze všech stran, což ze Z3 dělá ideální zábavní platformu pro všechny rodinné příslušníky. V systému nalezneme také HD kameru a reproduktory Harman Kardon, společně s Dolby Home Theater v4 technologií.

Acer představil Aspire Z3 Series All-in-One PC
i Zdroj: PCTuning.cz

Série Z3 je navržena především pro pohodlné běžné užívání, je také vybaven slušným výpočetním výkonem.  Nový Z3 je inspirován sérií M3, která také používala I/O panel, který zahrnuje zapínací tlačítko, umístěné na obrazovce, čtečku SD karet, USB 3.0 port a 2 in 1 Combo audio jack. Systém je poháněn procesorem Intel Core, spolu s integrovanou grafickou kartou Intel HD Graphics. Dva USB 3.0 porty poskytují možnost rychlého přenosu dat a možnost rozšíření úložného prostoru, či připojení periferií. Systém nabídne dále HDMI port, který poslouží pro připojení herních konzolí. Z3 také nabízí AcerCloud platformu pro sdílení souborů a médií přes internet. 

Acer Z3 AiO by měl být k dispozici již tento měsíc.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama