prodeje-facebook-telefonu-htc-first-jsou-mizerne
Novinka Prodeje facebook telefonu HTC First jsou mizerné

Prodeje facebook telefonu HTC First jsou mizerné

Mirek Kočí

Mirek Kočí

27. 5. 2013 09:30

Největší mobilní operátor ve Velké Británii, EE (Everything Everywhere), odpískal prodej chytrého telefonu HTC First. Za tímto krokem stojí vlažný zájem uživatelů. První smartphone vytvořený pro Facebook s unikátním rozhraním Home už dříve pohořel u zákazníků AT&T.

Reklama

Nepřehlédněte:

NOKIA POTĚŠÍ VŠECHNY FANOUŠKY FILMŮ SE SUPERMANEM. PLÁNUJE VYDÁNÍ SPECIÁLNÍ LUMIE 925

EE vyřazením modelu First z nabídky uvolní místo pro smartphony, o které je – či bude, větší zájem. Ukázalo se, že lidé na nové rozhraní neslyší; Facebook Home je v podstatě klasická uživatelská nadstavba Androidu. Zcela jinak vypadá odemykací obrazovka, úvodní obrazovka i řada dalších částí systému.

Nové uživatelské prostředí je silně propojeno sociální sítí, dá se ale říci, že zapomíná na všechno ostatní a proto používání dalších funkcí telefonu už tak pohodlné není.

HTC má přitom spoustu starostí a potřebuje prodávat co nejvíce svých zařízení. Již několik měsíců se potýká se slabými hospodářskými výsledky a dokonce už se začíná spekulovat i o odvolání ředitele Petera Chou. Odrazit ode dna by se firma mohla v příštím kvartálu, do kterého už se promítnou prodeje modelu One.

Prodeje facebook telefonu HTC First jsou mizerné
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj:

GSMArena

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama