lian-li-mini-itx-pc-q30-skrin-s-nevsednim-designem
Novinka Lian Li Mini-ITX PC-Q30 skříň s nevšedním designem

Lian Li Mini-ITX PC-Q30 skříň s nevšedním designem

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

16. 5. 2013 06:00 9

Společnost Lian-Li představila svoji novou skříň s velmi netradičním designem. Tato skříň nese označení PC-Q30 a má opravdu zajímavý “zakřivený“ design. 

Reklama

 Skříň je vyrobena převážně z hliníku a disponuje akrylovým oknem na přední straně stojaté skříně. PC-Q30 podporuje Mini-ITX základní desky společně s DTX variantami. Rozměry této, tvarově netradiční, case jsou 223×357×300 mm a váží 2,13 kg.  

Lian Li Mini-ITX PC-Q30 skříň s nevšedním designem
i Zdroj: PCTuning.cz

Skříň má čtyři 2,5 palcové pozice pro pevné disky či SSD disky. Podporovány jsou grafické karty s délkou až 20 cm, zatímco výška CPU chladiče může být pouze 13 cm. Do skříně lze umístit Small FOrm Factor (SFX) napájecí zdroje s maximální délkou 12,5 cm, který ale není součástí skříně. Do skříně je umístěn jeden 140 mm ventilátor ke chlazení komponent. Na boku skříně, připomínající hrací automat, jsou umístěny dva USB 3.0 porty a HD audio konektory.

Lian Li Mini-ITX PC-Q30 skříň s nevšedním designem
i Zdroj: PCTuning.cz

Skříň Lian Li PC-Q30 se bude prodávat v černém a stříbrném provedení a měla by být k dispozici v USA a Kanadě začátkem příštího měsíce. Doporučená cena skříně je 149 dolarů, což jsou asi 3 000 korun. Na kdy je plánováno evropské vydání zatím není známo.

Zdroj: Hardware.info

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama