silena-bezdratova-mys-m-o-u-s-9-od-mad-catz
Novinka Šílená bezdrátová myš M.O.U.S.9 od Mad Catz

Šílená bezdrátová myš M.O.U.S.9 od Mad Catz

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

15. 5. 2013 10:00 6

Společnost Mad Catz Interactive, Inc oznámila zahájení prodeje nové bezdrátové GameSmart myši s označením  M.O.U.S.9 s inteligentní technologií bluetooth.

Reklama

Nový M.O.U.S.9 je vyveden ve velmi nevšedním, nápadném designu, který vychází z poměrně úspěšné myši R.A.T, která je jejím předchůdcem. Design byl o něco zjednodušen tak, aby byla myš využitelná pro běžné každodenní použití. Myš je vybavena novou technologií Bluetooth Smart a laserovým senzorem, který je schopen snímat pohyb téměř na jakémkoliv povrchu. 

Šílená bezdrátová myš M.O.U.S.9 od Mad Catz
i Zdroj: PCTuning.cz

Avizovaná životnost baterie této nové myši je podle výrobce až jeden rok. M.O.U.S.9 je kompatibilní s velkým množstvím zařízení od PC přes Mac, velké množství tabletů až po nové generace chytrých televizorů. Pro zařízení, která nemají podporu myši přes Bluetooth Smart je k myši také přiložen USB nano dongle (přijímač do USB).

Šílená bezdrátová myš M.O.U.S.9 od Mad Catz
i Zdroj: PCTuning.cz

S operačním systémem Windows 8 je myš nativně kompatibilní a lze ji připojit přímo. Myš má patentovanou opěrku rukou. Nabídne také dag-and-drop rozhraní pro programovaní, které umožňuje uživatelům intuitivně programovat příkazy a profily a to i pro kancelářské a domácí aplikace jako je Adobe Creative Suit či Microsoft Office. 

Šílená bezdrátová myš M.O.U.S.9 od Mad Catz
i Zdroj: PCTuning.cz

Nová myš M.O.U.S.9 je již nyní k dispozici v matné černé, lesklé černé, lesklé bílé a lesklé červené barvě, což je k vidění na produktové stránce (2. zdroj). Myš je k dispozici v Evropských zemích za 129,99 euro, tedy asi za 3 370 korun. (v jedíném českém shopu je již myš nabízena za solidnějších 2 697 korun) Je tedy sporné, zda je myš, za danou cenu, určena resp. zaměřena na běžné uživatele.

Zdroj: 1, 2

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama