asus-uvadi-novy-dual-band-rp-n53-wifi-zesilovac
Novinka ASUS uvádí nový dual-band RP-N53 WiFi zesilovač

ASUS uvádí nový dual-band RP-N53 WiFi zesilovač

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

14. 5. 2013 10:00 1

ASUS dnes představil nový dual-band RP-N53 zesilovač WiFi signálu, který používá silné vnitřní antény pro zvýšení bezdrátového pokrytí. 

Reklama

Zesilovač funguje současně v obou pásmech (2,4 GHz, 5 GHz) současně a to rychlostí až 600 Mbit/s. Zesilovač spolupracuje s routky od společnosti ASUS i dalších značek, aby zesílil signál, a rozšířil ho tak aby překonal překážky a rušení signálu a eliminoval tak mrtvé zóny. 

Zákazníci díky tomuto zesilovači získají stabilní přístup k internetu i ve větším, například vícepodlažním, prostředí a to včetně míst s častým rušením jako jsou garáže, sklepy. Zařízení lze snadno spárovat se všemi možnými routery, ale také se smartphony, počítači, chytrými televizory a herními konzolami a to pouze pomocí jednoho tlačítka WPS (wireless protected setup).

ASUS uvádí nový dual-band RP-N53 WiFi zesilovač
i Zdroj: PCTuning.cz

 

Díky 3,5 mm audio jacku, do něhož můžete zapojit reproduktory, může být použit zesilovač k reprodukci hudby za pomoci připojených mobilních zařízení. Díky tomu mohou zákazníci snadno poslouchat hudbu kdekoliv v rámci Wi-Fi sítě. Zesilovač lze proto použít jako poměrně účinný hi-fi systém. 

Zařízení je již k dispozici i u nás a to za cenu pohybující okolo 1 550 korun.

Zdroj: 1, 2

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama