prvni-predstaveni-silverstone-raven-rv04
Novinka První představení SilverStone Raven RV04

První představení SilverStone Raven RV04

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

10. 5. 2013 10:00 5

Společnost SilverStone zanedlouho představí svoji novou stěžejní bigtower skříň Raven RV04 a my přinášíme některé prvotní informace a fotografie.

Reklama

 Styl skříně se dočkal notných změn oproti předchozí verzi RV03. Má jednodušší design bez chromovaných částí a zbytečných ozdob. Pouze čelní strana je poměrně členitá, přičemž jinak skříň sází spíše na rovné linie.  

První představení SilverStone Raven RV04
i Zdroj: PCTuning.cz

 

Největší změny se ale udály uvnitř. Zatímco case RV03 měla desku nakloněnou o 90 stupňů ve směru hodinových ručiček (grafické karty měli vertikální polohu a vstupy a výstupy byly na vrchu skříně), rv04 používá obrácené BTX rozložení. Skříň využívá, stejně jako většina moderních skříní, možnost oddělení klece na disky, z důvodu vytvoření dostatku prostoru pro zapojení extra dlouhých grafických karet. Skříň podporuje ATX, E-ATX, SSI CEB druhy základních desek. 

První představení SilverStone Raven RV04
i Zdroj: PCTuning.cz

Raven RV04 nabízí dále dvě 5,25 palcové pozice, sedm pozic pro 3,5 disky, z nichž dvě pozice umožňují hotswap výměnu disků. Ve skříni dále nalezneme další čtyři pozice pro 2,5“ zařízení. Do skříně se vtěsná chladič procesoru o výšce až 165 mm. Dále lze instalovat PSU dlouhé až 180 mm, přídavné karty o délce 337 mm a výšce až 170 mm. Na předním panelu nalezneme dva USB 3.0 porty a standardní audio konektory. 

První představení SilverStone Raven RV04
i Zdroj: PCTuning.cz

Co se týče chlazení, nabídne skříň dva 180 mm ventilátory na čelní straně (až 1200 RPM a 34 dBA) a 120 mm zadní ventilátor. Rozměry skříně jsou 219×581×497 mm při hmotnosti 11 kg. Skříň je z větší části tvořena ze SECC oceli a ABS plastu. 

Skříň bude k dispozici ve dvou variantách a to s plnou bočnicí (SST-RV04B) nebo s akrylovým oknem (SST-RV04B-W). Cena a dostupnost skříně by měly být oznámena již zítra.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama