asrock-predstavil-a-style-purity-sound-kvalitni-integrovanou-zvukovku
Novinka ASRock představil A-Style Purity Sound, kvalitní integrovanou zvukovku

ASRock představil A-Style Purity Sound, kvalitní integrovanou zvukovku

Ondřej Košťál

Ondřej Košťál

5. 5. 2013 13:00 13

Jednou z nových vlastností desek pro procesory Haswell bude nově řešená integrovaná zvukovka. Tu bude tvořit vedle zvukového čipu ještě sluchátkový zesilovač, rozdílový zesilovač a kvalitní odizolování od okolí.

Reklama

ASRock si pro procesory Haswell připravil novou řadu základních desek 8. série, které ponesou označení A-Style a budou mít plno nových vychytávek. Pro ně byla připravena ministránka, kde byla představena první novinka – Purity Sound. Ta nadchne každého milovníka zvuku, hudby nebo kvalitního filmového zážitku se vším všudy.

ASRock představil A-Style Purity Sound, kvalitní integrovanou zvukovku
i Zdroj: PCTuning.cz

Základní deska sice bude mít stále integrovaný zvukový čip, bude ale o pár věcí vylepšený. Prvně se jedná o nový zvukový čip Realtek ALC1150, který má odstup signálu od šumu 115 dB. Kolem čipu je pak kryt, který by měl zabránit rušení zvukového čipu z okolí. Z čipu Realtek zvuk nejde přes běžné kondenzátory, ale přes Texas Instruments NE5532 jako diferenční zesilovač, takže by mělo docházet k menší míře zkreslení zvuku. Nakonec je na desce ještě druhý čip TI NE5532, který funguje jako sluchátkový zesilovač pro sluchátka s impedancí až 600 ohmů. Ten je připojený na přední zvukový výstup. Celý tištěný spoj je prý také dokonale izolovaný od ostatních komponent.

Co dalšího můžeme od nových základních desek od ASRock čekat? Pokud jste ještě nebyli na zmíněné mikrostránce, tak by to měla být přítomnost HDMI vstupu, WiFi 802.11ac s 2T2R anténou a podporou 2,4 i 5GHz frekvence, Bluetooth 4.0, voděodolnost, která se bude hodit zejména pro majitele vodního chlazení nebo fanoušky tekutého dusíku či Home Cloud.

Zdroj: TechPowerUp

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama