gigabyte-g1-sniper-5-prvni-stripky-informaci
Novinka Gigabyte G1.Sniper 5 – první střípky informací

Gigabyte G1.Sniper 5 – první střípky informací

Aleš Kaňák

Aleš Kaňák

2. 5. 2013 16:30 3

Na webech HardwareHeaven a TweakTown se objevilo první preview základní desky Gigabyte G1.Sniper 5, která je vybavena paticí LGA 1150 a připravena pro procesory Haswell. Čím nový odstřelovač může zaujmout?

Reklama

Základní deska Gigabyte G1.Sniper 5 má 16fázovou napájecí kaskádu skládající se z PowIRstage komponent. Na rozměrném PCB (E-ATX) se vměstnaly rovnou 4 PCI-E sloty, kterým poskytuje 48 PCI-E 3.0 linek PLX můstek PEX8747. Chladič napájecí kaskády obsahuje aktivní ventilátor a samotný blok je navíc možné připojit do okruhu vodního chlazení.

Gigabyte G1.Sniper 5 – první střípky informací
i Zdroj: PCTuning.cz

G1.Sniper 5 je dále vybaven 4 DIMM sloty pro DDR3 paměti, tlačítky nebo diagnostickým POST displejem. Deska nabízí rovnou 10 SATA 6 Gb/s portů (z too šest obstarává čipset Intel H87). Na zadním panelu se nachází namátkou 6 portů USB 3.0, dvojice portů RJ 45 pro ethernet – Bigfoot Killer K2000 a Realtek RTL8111F.

Gigabyte G1.Sniper 5 – první střípky informací
i Zdroj: PCTuning.cz

Za zmínku také stojí novinka v možnosti vyměnit si operační zesilovač integrovaného zvukového kodeku a upravit si tak zvukový projev k obrazu svému.

Zdroj: TechPowerUp!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama