msi-predstavila-dve-nove-mechanicke-klavesnice
Novinka MSI představila dvě nové mechanické klávesnice

MSI představila dvě nové mechanické klávesnice

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

3. 5. 2013 10:00

Přední výrobce grafických karet, základních desek a počítačových periferií, společnost MSI rozšířila svou nabídku o herní mechanickou klávesnici GK-601 a o klasickou mechanickou klávesnici pro běžné uživatele. 

Reklama

Tyto klávesnice jsou postaveny na dnes čím dál populárnějších mechanických spínačích Cherry MX Red, klávesnice MSI GK-601 nabídne především vynikající odezvu a velmi citlivé klávesy a přesnými reakcemi. 

Aby klávesnice splnily nejvyšší standardy kvality, každá klávesa GK-601 je vyvedena přesnou laserovou technologií, která zaručí odolnost proti opotřebení kláves. N-key rollover, použitý u klávesnice, je zárukou, že každý stisk klávesy bude zaznamenán a zpracován. Všechny klávesy a konektory mají 18K zlacení, což zaručuje především maximální stabilitu připojení. 

MSI představila dvě nové mechanické klávesnice
i Zdroj: PCTuning.cz

U klávesnice je podsvícena každá klávesa jednotlivě a to unikátním žlutým LED světlem. Klávesnice má zaručeno až 50 milionů stisknutí kláves. Klávesnice také disponuje 128kB pamětí, do níž lze uložit až 50 různých maker. Do klávesnice jsou také integrovány porty USB a audio jacky, tedy výstup pro sluchátka a vstup mikrofonu. 

MSI také doplňuje řadu Classic Keyboard klávesnic s Cherry MX Red spínači a ergonomickým designem, který přináší ty nejlepší funkce mechanických klávesnic pro kancelářské nebo běžné uživatelské použití. 

MSI představila dvě nové mechanické klávesnice
i Zdroj: PCTuning.cz

Ceny klávesnice zatím nebyly zveřejněny. 

Zdroj: TechPowerUp

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama