toshiba-uvadi-na-trh-externi-pevny-disk-canvio-connect
Novinka Toshiba uvádí na trh externí pevný disk Canvio Connect

Toshiba uvádí na trh externí pevný disk Canvio Connect

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

30. 4. 2013 10:00 1

Toshiba Digital Products Division (DPD), divize společnosti Toshiba America Information Systems, Inc., dnes oznámila vydání nového přenosného externího pevného disku Canvio Connect.

Reklama

Toshiba Canvio Connect je přenosný externí pevný disk, který nabízí až 2 TB úložného prostoru v novém tenkém a velmi kompaktním provedení. Bude také k dispozici v několika různých barvách a to včetně černé, stříbrné, modré, červené a bílé.

Co odlišuje Canvio Connect od konkurenčních skladovacích zařízení je jeho schopnost k přístupu a sdílení souborů kdekoliv a kdykoliv. Jinými slovy tento výrobek umožní uživatelům zálohovat videa a fotografie přímo z chytrých telefonů, tabletů a dalších mobilních zařízení, na níž je nainstalován Toshiba Storage software, který je dostupný pro iOS i Android. 

 Toshiba uvádí na trh externí pevný disk Canvio Connect
i Zdroj: PCTuning.cz

Navíc pokud je Canvio Connect připojeno k počítači připojenému k internetu a je připojen k napájení, uživatelé budou mít kompletní přístup ke svým souborům, fotografiím, hudbě a filmům z jakéhokoliv zařízení a to bez ohledu na to, kde jsou. Jako další bonus nabídne Canvio Connect až 10 GB volného úložiště typu cloud pro ukládání neustále dostupných kopií důležitých souborů. 

 Toshiba uvádí na trh externí pevný disk Canvio Connect
i Zdroj: PCTuning.cz

Toshiba Canvio Connect je přeformátován NTFS souborovým systémem pro PC s Windows, ale je dodáván i s ovladačem NTFS pro Mac PC, jinými slovy umožňuje uživatelům ukládat a přistupovat k souborům jak z běžného Windows PC i z Mac, bez nutnosti formátování. Na zařízení je také poskytnuta dvouletá záruka od výrobce.

 Toshiba uvádí na trh externí pevný disk Canvio Connect
i Zdroj: PCTuning.cz

Canvio Connect bude k dostání na ToshibaDirect.com a u vybraných prodejců někdy v polovině května. Ceny za tyto externí pevné disky budou 99 dolarů (cca 1 950 Kč) za 500 GB verzi, 109,99 dolarů (2 160 Kč) za 750 GB variantu a 129,99 dolarů (2 550 Kč) za 1 TB. 1,5 TB verze bude potom stát 169,99 dolarů, tedy asi 3 340 Kč a největší 2 TB varianta bude mít cenu 189,99 dolarů, což je téměř 3 750 Kč. 

Zdroj: TechPowerUp

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama