sony-oznamila-prichod-sveho-uhd-prehravace-s-uhd-obsahem
Novinka Sony oznámila příchod svého UHD přehrávače s UHD obsahem

Sony oznámila příchod svého UHD přehrávače s UHD obsahem

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

9. 4. 2013 16:00 5

Dostupnost UHD televizorů, o kterých jsme psali ráno, je sice dobrá věc, horší je to potom s obsahem pro nové televizory se 4K rozlišením.

Reklama

 Tento multimediální přehrávač by měl nést označení FMP-X1. Přehrávač by mimo běžného přehrávání filmů až v 4K rozlišení měl sloužit jako distribuční servis pro 4K obsah.

Samotný přehrávač je dodáván s 10 UHD filmy a má přístup k obsahu knihovny Sony, kde je možné si další filmy pronajmout.  

Kromě UHD filmů je přehrávač schopen pracovat s Full HD obsahem, který může být zvětšen na rozlišení 4K. Přehrávač obsahuje následující filmové tituly: "Bad Teacher", "Battle: Los Angeles", "The Bridge on the River Kwai", "The Karate Kid" (2010), "Salt", "Taxi Driver", "That's My Boy", "The Amazing Spider-Man", "The Other Guys" a "Total Recall" (2012).

Sony oznámila příchod svého UHD přehrávače s UHD obsahem
i Zdroj: PCTuning.cz

 

Majitelé první generace 4K multimediálních přehrávačů, který byl přidán do balíku s 84 palcovou televizí XBR-84X9000, si údajně mohou vyměnit zařízení za nový FMP-X1 přehrávač.

Sony FMP-X1 UHD media přehrávač má doporučenou cenu 699 dolarů, tedy asi 14 000 Kč, a měl by být k dispozici letos v létě.

Na podzim tohoto roku potom Sony zpřístupní svoji digitální knihovnu médií, přičemž není ale zatím jisté v jakých zemích kromě USA bude služba k dispozici. 

Zdroj: Hardware.info

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama